bunu sorduğum biri bence hepsi ölecek dedi. fragmana hiç ipucu falan koymamışlar bildiğimiz çatışmanın ortasındalar. pek beğenmedim o yüzden yetersız kalmış ama ÇOK HEYECANLIYIM geçen sezon son bölümler efsaneydi oturduğum yerde tüm duyguları hissetim hele gandia pisliği yüzünden delırdim burada. ama bilmiyorum fragman çok basitti ayrıca iki kısım olarak yayınlamaları çok kötü bir tercih olmuş arada üç ay falan var unuturuz o zamana. bilmiyorum ya umarım herkes ölmez ağlarım cidden favori dizim.
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

süeda ♡
30. Seviye
Yorumlar (2)
Yorum alanı sadece üyelere özeldir. Giriş Yap & Kayıt Ol.

dizikolik25
4 yıl önce
bence hepsi ölse saçma olur ama yakalanma ihtimalleri var bence aga. polisler içeri girmiş görünüyodu büyük çatışmadalardı bir iki tanesini de olsa yakalayabilirler bence. ve soygun bence başarılı bitmicek
Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
Nesrin Karakuş
fragmandan anladığım tek şey çatışmanın ortasında kalmış olduklarıydı. eğer hepsi ölürse bence cidden saçma olur ve ağlarım. ayrıca her ne kadar suçlu olsalarda yakalanmalarını da istemiyorum umarım kimseye bişey olmadan kaçabilirler. ve iki kısım olarak yayınlamaları da çok sinir bozucu ben daha dün akşam ne yediğimi hatırlamıyorum ikinci kısım gelince birinci kısımı nasıl hatırlıycam...