Bildiğiniz üzere La Casa De Papel çok beğenilen ve sesgetiren bir
proje oldu. 2020 Nisan ayında 4. sezonunun yayınlanması üzere birçok insandan beğenmediğini ve yarım bıraktığını duydum. siz bu konuda ne düşünüyorsunuz.
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

la casa de papel`in 5. sezonunu izlemeyi düşünüyormusunuz

Melek Sueda
Yorumlar (34)

Alia dimitros
deli misin tabikide istanbu karakterinin olmasıda bayağı yüksek o yüzden 5.sezon bizim sezonumuz

H_ls
Evet çok heyecanlı bitti özellikle Sierra 'nın [yanlış yazmış olabilirim] doğurduğunu görmek istiyorum

Azra
4. sezonda para için sıçıp batırdılar ama benim için çok havada kaldı yani izlerim büyük ihtimalle

@berataslan07
izlerim çünkü çok heyecanlı yerde bitti

Yükselbyanik
aynen heyecanlı bir yerde bitti devamı var gibiydi olmazsa bi nebze havada kalır

Baji'nin saç tokası
bence güzel bir dizi sürükleyici ve 4. sezon final bölümü çok heyecanlı bir şekilde bitti 5. sezonu izlerim diye düşünüyorum

Levan
Ben de 4. sezonda diziyi bırakmış bulunmaktayım ve büyük ihtimalle bir daha hiç LCPD izlemeyeceğim.

Levan
Çünkü sırf diziyi uzatmak için saçma sapan şeyler ekleyip duruyorlardı ve bunları yaparken de sanki şaşırmamızı beklermiş gibi bizimle dalga geçiyorlardı. Konu bütünlüğü kalmammıştı, karakterler çöp diye nitelendirilebilecek bir derinliğe düşürülmüştü, sunum her zamankinden daha da kötüydü. İstersen LCPD hakkındaki görüşümün kısa bir özetini yazayim buraya: İlk 2 sezon ortalama, sonraki sezonlar ise tamamiyle çöp diye nitelendirilebilecek bir olay örgüsü hikaye anlatımı ve karakter gelişimi içermekte. Heyecan fetişiniz var ise veya kardeşim ben dizinin sarmasını istiyorum, sarsın beni, öyle bir sarsın ki 30 saat 20 dakikada soluksuz izleyip beynime hiçbir şey almadan bitireyim bu eseri gibi bir düşünceniz var ise buyrun izleyin. Lakin benim düşünceme göre bu eser sizi düşündürme açısından adeta youtube'daki slime videoları ile aynı klasmanda yarışıyor. Not şimdi diceksiniz ki Kardeşim bu bir aksiyon eseri ve aksiyon eserlerinde karakter gelişimi olay örgüsü ve beynimizi okşayacak şeyler bulunmamakta. Ben de buna istinaden size Blade Runner, Logan, Kill Bill, Ip Man, Dunkirk, Batman The Dark Knight ve John Wick gibi filmleri ayrıca; Altered Carbon, Prison Break (Biraz sayılır sövmeyin), Spartacus, The Last Kingdom, The Witcher, Punisher gibi dizileri sayacağım ve bu dizi-film'lerin La Casa De Papel'in 10 belki 20 misli kadar daha güzel olduğunu söyleyeceğim ki aksiyon eserlerini o kadar sevmeme rağmen. Bu yüzden bu dizi benim için çöptür 10/4

Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
esrooş
kaç yıldır beklitoruz mk tabikide (sanki asırlar geçtide
)