Geçenlerde La Casa De Papel'i tekrar izleyip bitirdim. İlk izlediğimde yeni sezonun geleceği bilinmiyordu bu yüzden kapatıp yatmıştım. Ama yeniden izlediğimde yeni gelecek sezonda böylesine çizgi bir final yapmış dizide ne anlatacaklar merak ediyorum açıkçası. Çünkü bildiğim kadarıyla La Casa De Papel kendi ülkesinde tek sezonluk yayınlanıp biten bir dizi. Daha sonra Netflix satın alıp sezonları ikiye bölüp yayınladı. Şimdi de ilgi gördüğü için zorlama bir 3. sezon yapılıyor diye düşünüyorum. İnternette iki teori var. Ya grup toplanıp yeni bir soygun yapacaklar (ama hepsi milyarder oldu bu paraları ne ara harcadılar) ya da Berlin aslında ölmedi, ağır yaralı şekilde hastaneye sonrada hapse gitti ve ekip toplanıp Berlin'i kaçırma planı yapacak. İki teori de asla tatmin etmiyor ve içimde, yeni sezonun dizinin kalitesine eksi yönde etki edeceğine dair bir his var. Sizce 3. sezonda neler olur? Bildiğiniz teoriler vs var mıdır?
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

akmayaneyeliner
20. Seviye
Yorumlar (1)
Yorum alanı sadece üyelere özeldir. Giriş Yap & Kayıt Ol.
Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
@sedaa
netflix'te 19 temmuz'da yayınlanacak ya burada?