Evet sayın La Casa de Papel hayranları; soru gayet açık. 3. sezon beklentimizi karşılar mı? Ya da hayal kırıklığı mı yaratır? Ben şahsen hayal kırıklığı yaratır diye çok korkuyorum. Umarım korktuğum olmaz.
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

sizce la casa de papel'in 3. sezonu beklentiyi karşılar mı?

ysholmes55
Yorumlar (12)

@admin39
Bence la casa de papel 2. sezonda bitmesi gerekiyordu. 2 sezon boyunca verilmek istenen mesaj gayet açıktı fakat dizi aşırı derecede sevilip izlenince 3.sezonu çekmeye karar verdiler.Bence 3. sez para için çekilmiş.Hayal kırıklığı olup olmadıgını izledikten sonra karar verilmesi daha iyi olur .Her güzel şeyin bir sonu vardır bence bu son 2.sez olmalıydı.

Mertt
Benim görüşüm 2. Sezonda bitmesi gerekiyordu. Ama 3. Sezonu izler miyim? evet izlerim sırf ilk iki sezonu izlediğim için izleyeceğim.

Müptezel
Bence karşılamayacak tekrar soygun planı tekrara düşer itici gelir, soygun olmazsa hep soygun, plan tarzında izlediğimiz için gene itici gelecek o tadı vermez bir daha bence.

hale
berlini diriltirlerse dizi iyice gothama bağlar bence tadında kalması daha güzel olurdu

Doğan
Uzatmadan tadında birakılan en iyi dizilerden biriydi.
Vikings ve The Walking Death ne hallere düştü. Fakat yinede 1 sezon daha çıkarilabilir. Ayrıca bu iki sezonun senaristi devam ederse hayal kırıklığına uğramayacağıız düşüncesindeyim. Adamlar zehir gibi

Taylan
Çok muhtemelen karşılamaz,Çünkü çok fazla süpriz ve açık kapı vardı tahminler zor oluyordu ki mükemmel bir final yaptılar.Oyunculuklar çok iyiydi,kurgu çok iyiydi,senaryo iyiydi,müzikler iyiydi.Ayrıca tadında oldu 2 sezon iyidir.Bunlardan sonra sırf seyirci için dizi yazamazsın,yoksa kalite düşer.Aslında şuanda bütün olay senaristte bitiyor sana kesin cevabı o verebilir.
Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
@sedaa
netflix'te 19 temmuz'da yayınlanacak ya burada?