Arkadaşım önerdi güzel dizi izle dedi. Sizin görüşlerinizi de almak istiyorum. Sizce izlemeye değer mi? Diziye başlamamı tavsiye eder misiniz?
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

Demir
Yorumlar (56)

Quila
3. sezona gelinceye kadar sarıyor hatta güzel 3.sezonda biraz sıkıyor sonrası çok iyi

Selenovic
Her bölüm aynı şeyler yaşanıyor aslında. Başlarda sıkılabilir ama sonrasında meraktan izlenir.

@alp0acar
onun titektiv demesi için bile izlerim bence güzel bir dizi. bir türlü kavuşamamaları tam kavuştu derken bir şey çıkması insanı çılgına çeviriyor ama çokta sıkmıyor insanı olay o zaten bence başla derim izlemeye değer bir d

Peanut butter
Güzel değil, mükemmel! 1.sezondan sonra detective douche diye gezmeye başlıyorsun ortalıkta, adamın aksanı bulaşıcı

Kemal Erkin Gürbüz
ilk sezonu bitirdikten sonra aynanın karşısına geçip kendine "hi ! titektif" yapıyosun otomatikmen öyle bir dizi ahahhaa

Hamza Yiğit
Çoook harika süper muhteşem tek kelimeyle ve bir zaman sonra Lucifer gibi konuşmaya başlıyorsun

@ruyada1
Kesinlikle değer. Bir zaman sonra kendi kendine lucifer morningstar demeye başlıyorsun

@usebb
güzel ilk sezonları baya sıkı bir şekilde izlemiştim ama daha sonra biraz tekrara düşüyor aynı döngü içinde kalıyormuş hissi verdi ara vermiştim bende diziye bu sebeple

@birhayli
efsane kesin izle pişman olmazsın. ilk 5 bölüm izle sonra titektiff titektif diye geziniyorsun

rümeysa
bu gün izlemeye başladım o kadar akıcı ve güzel ki 5. bölümdeyim
Hamza Yiğit
Gerçekten çok akıcıymış :) Ben dizinin 4 sezonunu 1 haftada bitirdim ve hala izlemenin zevki içimdee

tlg_chn
Mükemmel bir dizi Tom Ellis, Lucifer karakteriyle çok bütünleşmiş. Kesinlikle izlenmeli

kayzerus
ilk sezonlar güzel giderken sonradan bozan dizi. izlenilmez diyemem luciferin aksanı için kesinlikle izlenir
Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
@deleseler
adamın aksanı bulaşıcı