Tartışmalar yenilendi!

Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

11

lucifer 5.sezon için tahminler

34 yorum · Lucifer kategorisinde açıldı.
ExclusiveMusic

ExclusiveMusic

16. Seviye

Sizde 5.sezon'da ne gibi değişiklikler olacak ?
Yeni karakterler diziye dahil olacak mı ?
Sizce 5.sezon bizi tatmin edicek bir final olacak mı ve sizce 6.sezon çıkarmı ?

。↷Lucinda ଓ.°
。↷Lucinda ଓ.°
4 yıl önce

en son sezon finalinde tanrı gelmişti ve bence michaelın amacıda buydu ve babasının tahtına geçmek istiyordu luciferla kavga etmesinin nedenide tanrının dikkatini çekmekti planıda başarılı oldu michael azda olsa bence chloeden hoşlandı eğer umrunda olmasaydı başı derde girdiği zaman umursamazdı chloeyi üzerek luciferi kullanabilirdi ki ilk geldiğinde böyle düşünmüştü hatta üzmek için mazikeen ile yattı chloede bunu gördü kısacası lucifer ile uğraşmasının baştan beri nedeni tanrı olmaktı ben şahsen hiçbir tarafın tanrı olabileceğini düşünmüyorum çok büyük bi anlaşmazlık falan çıkar babası vazgeçer yada bi ihtimal belki tanrıça bi şekilde olurda gelir ve tanrı ile beraber yönetmek ister (bu en düşük ihtimal bence) neyse neyse 4 gün sonra görürüz bakalım neler bekleyecek bizi

T0m Ellis
T0m Ellis
5 yıl önce

Yes, friends, we made a 6th season deal with Netflix, but it is not entirely clear whether the 6th season will be released 😌

Yüksek İşlevli Sosyopat
Yüksek İşlevli Sosyopat
5 yıl önce

İnternette okuduğum kadarıyla sezon iki parça halinde yayınlanacak ama bu parçalardan biri 5. sezon biri 6. sezon mu olur bilmem...?🤔

@xmrymx
5 yıl önce

netflix zaten 6. sezon duyurusunu yapti 6 final

elifd
elifd
5 yıl önce

family dinner diye bir bölüm adı olduğunu ve bu bölümde tanrının da olaylara dahil edileceği yönünde bir söylenti duymuştum fakat doğruluğundan emin değilim

fenaSİ KERİM
fenaSİ KERİM
5 yıl önce

ARKADAŞLAR 5.SEZON FİNAL ÇOĞUNUZ 6 ÇIKACAK İMZALANDI DİYİP KIÇINIZDAAN UYDURMUŞSUNUZ FENASİKRM HA.

~Jade
~Jade
5 yıl önce

Netflix söyledi kesin bilgi fanı çok olduğu için 6. Sezon final dediler

elifd
elifd
5 yıl önce

6. sezonun olacağı açıklandı zaten. 5. sezonun bölümlerini ayırıp 2 sezon yapmışlar onun yerine. Ben böyle biliyorum

Hatake Kakashi
Hatake Kakashi
5 yıl önce

Yorumları okuyorum da herkes saçma sapan tahminler yapmış. Öncelikle Lucifer ın ikizi gibi olan kardeşi gelicek dünyaya. Çünkü Lucifer ın hayatına özenip çalmak istiyo belli ki.. Lucifer peki gururuna yedirir mi bunu?! HAYIR. O yüzden dünya ya gelip kardeşini alıp geri gitmeyi planlıcak. Tabii ki de yapımcılar herkesin bi aşk dizisi beklediğini bildiği için Lucifer Chloe ye olan aşkına katlanamayıp dünyada kalıcak. Bence dizinin ortalarına doğru kavuşurlar çünkü başında kavuşurlarsa geriye çekecek konu kalmaz. Daha 6. sezon da var çünkü....

MarslıKurt
MarslıKurt
5 yıl önce

Aklıma neler geldiiii; Belkii şöyle olaylar olur... Lucifer'ın kanatları kesilip kesilip gene çıkıyordu ya, lucifer kanatlarını gene keser ve Chloe'ye verir. Böylece Chloe de yarı melek olur (zaten Amenadiel Chloe'yi kutsadeğı için bir parçada olsa semavi kan vardı ya Chloe'de işte onun sayesinde bi de kanatların melek olur belki) ve Lucifer onu cehenneme götürüp kraliçesi yaparr ikinci bi taht kurar kendininkinin yanına. Diğer bi tahminimde şu; Lucifer cennete gider babasıyla konuşuğ af dilemek ve chloeyle olabilmek için ama -tabi onu içeri almazlar ama muhafızlarla fln konuşur hrlde/ ya da alırlar blki-- ama babasının (tanrının) dünyaya indiğini öğrenir ve onu bulmak için o da dünyaya geri gider. Sonra babasıyla yaşadığı maceralar, Chloe'nin sırrı, babasının planları fln öğrenilir belkii. Charlie'nin kanatları çıkar diye umuyorum. Şöyle bir olasılık da var; dizi 2-3 yıl sonra diye devam eder belki hani Chloe'nin, Lucifer'ın yüzünü gördükten sonra kaçması ve dizinin 1 ay sonra* diye devam etmesi gibi. 2-3 yıl sonra diye devam ederse çok üzülürüm çünkü genellikle öyle olan olaylarda kadınlar (chloe) erkekleri beklemiyor ve başka bir aşk fln bulmuş oluyor veya yıpranmış oluyor. Yani öyle bir olay olursa çok üzülürüm ya deckerstar bozulmasınnn ☹️( Eve ve Maze aşkının da gelişmesini istiyorum. Biricik Maze'imiz sonunda mutlu olsun yaaa 😕 Bu sezonda yeni melekler gelir diye tahmin ediyorum. İblis olayına bir çare bulurlar o iş kolay bnce kehaneti bozarlar bir şekilde inşş. Tahminlerim bu kdr. Sen! Buraya kadar okuyan. Koleksiyonuma göz atmadan gitme 🙂

Tembel Hayvan (sıla)
Tembel Hayvan (sıla)
5 yıl önce

Okusam mı diye çok düşündüm ss alacam sonra okurum kdjfkfkfl

MarslıKurt
MarslıKurt
5 yıl önce

oku oku jashdfjsadfhjsdf değer çok müq tahminler yaptım valla beynime ben bile şaşıom arada

Yiğit
Yiğit
5 yıl önce

SEN KAFAYI SIYIRMIŞSIN

MarslıKurt
MarslıKurt
5 yıl önce

Lucy dünyaya tıpış tıpış geri döncek zaten onu biliyoruz .d Belki sonunda Luci, Chloe'yi yatağa atmayı başarır //^// Belki bu sezonun sonunda evlenirler ve 6.sezon da onların ve beybilerinin hayatının devamını anlatırr. Allahım hayali bile güzelll UwU. 21 Ağustos... Gel artık T^T

@abdullahelci
5 yıl önce

bence lucifer geri dönüp vakalara devam etcek am 4.sezon 1.bölümdeki gibi dans etcekler sonra iblisler geri döncek öyle ilerlicek

Bu yorum bölüm hakkında spoiler içeriyor. Okumak istiyorsan tıkla.

chou'
chou'
5 yıl önce

Kesinlikle Chloe'nin gidip cehennemden Lucifer'i almalı ve birleşmeliler ama 5. sezon en çok maze ve eve için iyi olucak tabi adam gelmezse ama ben en çok linda ve amenediel in bebeğini merak ediyorum acaba kanatları falan çıkcak mı diye ki diziyi bitirseler bile luciferin gene uyarlanmış dizi/filmlerini görmek çok mümkün çünkü yapımcılar bu soruya olumsuz yanıt vermiyorlardı.

Tembel Hayvan (sıla)
Tembel Hayvan (sıla)
5 yıl önce

Umarım olur yaa

Semih Savan
Semih Savan
5 yıl önce

Kaç sezon olacağını bilmiyorum ama 5. sezon hakkında tahminde bulunacak olursam; büyük bir ihtimalle Adam, Eve için dünyaya gelir. Eve'i geri götürmek ister ama eve karşı çıkar. Luci Adam'a büyük kavga falan eder falan filan.

chou'
chou'
5 yıl önce

Luci ne alaka Maze ve Eve sevgili oldular

MarslıKurt
MarslıKurt
5 yıl önce

@aino mikano Maze ve Eve sevgili olmadı. Semih Savan dediğin gibi bir sahne/olay olsa bence çokkk güzel olurrr

Muhammet Kadir Çalı
Muhammet Kadir Çalı
5 yıl önce

bence 6.sezon gelecek

chou'
chou'
5 yıl önce

Evet Tom Ellis imzaladı

İko
İko
5 yıl önce

bence 4.sezon finali final olmaya uygundu.5.sezon da ne olacak merak ediyorum

lament
lament
6 yıl önce

6.sezon çıkmıyor netflix açıkladı 5.sezon final sezonu knk

Daredevil
Daredevil
5 yıl önce

netflix devam etmese warner bross devam eder

lament
lament
6 yıl önce

Kıyamet gelir Lucifer kıyameti durdurur sonra Lucifer başmelek falan oluyor bUm

lament
lament
6 yıl önce

marvel işe alck beni kesin üff

Kardelen Azra
Kardelen Azra
6 yıl önce

wow

lament
lament
6 yıl önce

ivan baya triggerlenmişsin bana ne kadar toxicsin ahahah yukarıdaki yorumuma bile disslike atmış AHŞAKHAHPASFLAF

lament
lament
6 yıl önce

t*şak geçtiğimi kimse anlamamış SŞLGKASPÜGSAKFÜSALĞÜD

Merve But Happy
Merve But Happy
5 yıl önce

Siiktr ordan sdplsğ

Gündemden geri kalma!

Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!

Yukarı Çık