Tartışmalar yenilendi!

Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

-33

lucifer'i izledim hiç beğenmedim

24 yorum · Lucifer kategorisinde açıldı.
Caner

Caner

8. Seviye

Gerçekten beğenenlere soruyorum nasıl sevdiniz hani dizi çok kötü de değil ama nice diziler izlemiş birisine göre lucifer'dan pek zevk almadım 'bence' sürükleyiciliği yok ve tekdüze

Peanut butter
Peanut butter
5 yıl önce

Netflix'te izlemediğim dizi kalmadı ve bu favori dizilerimden o yüzden bunu okumamış gibi davranacağım. 5 sezonu Lucifer'ın aksanı ve detective douche demesi için bile tekrar tekrar izleyebilirim😈

Kemal Erkin Gürbüz
Kemal Erkin Gürbüz
5 yıl önce

3 günde 5 sezonuda bitirdim arkadaşlar ilerletmeden sabah kalkıp başladım diger günün sabah 05.30 una kadar o kadar sardı ilginç geldi ilk defa polisiye izliyorum sonuçta ön yargılarım vardı ilk çıktıgında şans verdim ve şuan 5.sezonun 2.partını merakla bekliyorum 3 günde bitirdigim için çok kötü hissediyorum kendimi aptal gibi şimdi kaldım boşlukta ne yapsam bilemiyorum sanki bir parçam eksilmiş gibi umarım izlersiniz geceleri açıp kendinizi izlemeye zorlayın bir anda akıyo oha bu iyimiş devam ediyim bakıyım derken 2 sezonda biter 3.sezon birazz uzun ve sinir bozucu ama harika 4ve 5 zaten kalite akıyor kısaca özetlersek deneyin pişman olmazsınız iyi seyirler

✪ Cheryl Blossom ✪
✪ Cheryl Blossom ✪
4 yıl önce

knk ben bir günde bitirdim sabah başladım gece bitti 3 gün nasıl sürdü

✪ Cheryl Blossom ✪
✪ Cheryl Blossom ✪
4 yıl önce

ben bide 2 partı 16 bolümü 1v günde bitirdim

Kemal Erkin Gürbüz
Kemal Erkin Gürbüz
4 yıl önce

oha askim naptın öyle sen

@headshot
5 yıl önce

hangi saçma dizileri izledigini merak ettim buna kötü diyorsun ya hani.

Billie Eilish 221B
Billie Eilish 221B
5 yıl önce

sherlock -breaking bad -prison break- true detective -anne with an e-rick and morty-Death note daha sayabilirim bende luciferi beğenmedim

@headshot
5 yıl önce

@bahar izlediğin diziler arasında evet güzeller de var fakat bunun neyini beğenmediniz anlamış değilim halbuki buda diğer güzel dizilerden farksız yani heleki 4 ve 5.sezon uçuşa geçmişken

@1shad0w1
4 yıl önce

Kendi düşüncesi sonuçta .

never gonna make u cry
never gonna make u cry
5 yıl önce

Dizi netflixe geçtiğinde mükemmelleşiyor 4 ve 5. sezonda netflixe geçiyor ve ister istemez farkı anlıyorsun (ilk 3 sezonunda ayrı bir güzelliği var)

unnileriniz
unnileriniz
5 yıl önce

haklısın ilk başta iyiydi ama sonra iki sezon atladım son bölümü izledim tekrar başlamayı düşünmüyorum

Starlord.
Starlord.
5 yıl önce

ilk başlarda iyi gitti sonra kötüleşti

Kemal Erkin Gürbüz
Kemal Erkin Gürbüz
5 yıl önce

king34 kişiye göre degişiyor kimisi ilk 3 daha iyi der kimisi ilk 2si ve sonra 2si der 3.sezonu beğenmez kimisi de hepsini beğenir diycek söz yok kendi tercihin :)

Kemal Erkin Gürbüz
Kemal Erkin Gürbüz
5 yıl önce

sonra, "son" olarak degişicek yanlış yazmışım pardon

Peanut butter
Peanut butter
5 yıl önce

değişik

Imarex
Imarex
5 yıl önce

1. sezon güzeldi diziye başlamadan önce merak uyandı içimde nasıl bir dizi acaba şeytan felan merak ettim açtım izledim ilk başlarda güzeldi bölümler ilerledikçe aynı şeyler tekrar tekrar olmaya başladı cinayet geliyor hadi çözelim bölümün sonunda olay bitiyor bidahaki bölüm yine aynı 1. sezon hadi neyse dedim bitti 2.de yine aynı onuda izledim belki başka şeyler olur diye ama 3. sezonda bölümleri geçerek izledim sadece başındaki sahneleri izleyip gerisini atlayarak geçtim bütün bölümlerin ama 4. sezon mükemmeldi ilk sezondan daha iyiydi polisiye'ye çok vakit ayrılmamış asıl konu olan şeytana odaklanılmış 5. sezonu daha izlemedim ama oda iyi olucak gibi geliyor.

chou'
chou'
5 yıl önce

beğenmemek mi ? 2 kere baştan sona bitirdim ve kesinlikle şüpheye uğramadım bence tekrar şans ver

müqoben
müqoben
6 yıl önce

İlk sezon böyke merak uyandırıyor. Acaba ne olcak falan. Şeytanlık nasıl bir şey. 2.sezonda işin içine polisiye giriyo. 3.sezında öyle. ama 3.sezonun sonunda baya bi öerak uyandırıyo. 4.sezonsa ful şeytanlık. Biraz karmaşık ama bence yine de güzel.

Bahadır Yağmur Özcan
Bahadır Yağmur Özcan
6 yıl önce

2 haftada 4 sezon daha nasil olsun 😀

Emre GÖKÇE
Emre GÖKÇE
6 yıl önce

Adamın aksanı bile izlettiriyor 😀

Mücahit
Mücahit
6 yıl önce

ben beğendim diziyi 3.sezonda sıkılman gayet normal ama 4.sezonda netflix diziyi aldığı için çok güzel oluyor ama sevmediğin tarz bir diziyse gayet normal

Slim_Shady
Slim_Shady
6 yıl önce

1 kere bıraktım ama sonra yine başladım 2. sezon finali çok güzeldi.3 biraz sıkıcı ama 4 çok iyi olmuş diyorlar.

Kardelen Azra
Kardelen Azra
6 yıl önce

aynen öyle 3. sezonun tek iyi bölümü son bölüm yani 24.bölüm zaten 25-26 bonus bölümdü 4.sezon baya iyiydi bence hele ki final harikaydı

ga
ga
6 yıl önce

Şahsen ben izlerken çok keyif aldım. Bir kere fikir farklı. Ayrıca Tom Ellis'in aksanı ve Lucifer'ın Dedektifle olan ilişkisi diziyi sürükleyici yapıyor. Tabii herkesin tarzı farklı kimse diziyi beğenmek zorunda değil ama ben şahsen çok beğendim.(3. sezon biraz kötü olsada.)

Gündemden geri kalma!

Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!

Yukarı Çık