bu rol bana yakışırdı dedigin karakter varsa da söyleyeblirsin izlemeye başlamadıysan izlemeye başla bittiysede merak etme 6.sezon çok yakındaymış
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

dizi_oburu_kızz
Yorumlar (63)

@dizilerveperiler
luciferı seviyroum ama son bolumlere doğru asiei duygusallasti falan ilk sezonlar daha iyiydi soyle soyleyeyim luciferin hizli zamanlarini seviyorum

dizi_oburu_kızz
6.sezon seneye mayıs haziran ayı gibi çıkacakmış yeni oyuncu eklenir mi acaba pek sanmıyorum ama

。↷Lucinda ଓ.°
en sevdiğim karakter lucifer ve micheal en sevmediğim eve (havva) bi de son zamanlarda maziye gıcık oldum luciferda her ihanet ettiğinde mal gibi hemen affediyordu abi sen cehennemin kralıydın az süründürsene

Sadece Nazlı
Benim en sevdiğim hatta bayıldığım karakter tabi ki lucifer. Gıcık olduğumsa mazekeen. çünkü fark ettiyseniz sürekli olarak sorun çıkarıyo ve her seferinde luciferi satıyor. bu yüzden önceleri sevmeme rağmen artık gıcık oluyorum.

dizi_oburu_kızz
bende iyi bir dost oldugunu düşünmüştüm mazein de sonradan degişti bi kızcagız ya haklısın :)

samarium
en sevdiğim lucifer en sinir olduklarım şuanlık teğmen ve chloe Allahım mal pierce gıcık oluyorum chloe de hiç bişi görmüyo sürekli naz yapıyo neyse ilerk bölümlere bi geliyim de

_Felina
Amenadiel ve Ella en sevdiklerim. Maze ise son sezondan dolayı en gıcık karakter. Benim için.

dizi_oburu_kızz
aradıgım yorumlardann ella müthiş bi kadın ya lucifer dizisi dışında da onu daha çok görsek keşke

luciferr:)
e tabikide en sevdiğim lucifer sevmediğimsee şu kadının kocası vardı ya o adını unuttum

luciferr:)
yok ya dedektif iyiydi de çok değişik bitti ya bence luciferin daha çokk antin kuntin şeyler yapması lazımdı yani dedektif öğrendikten sonra pek bi olay olmadı ya

nnnnnnnnnnnnnn
en sevdiğim tabbiki lucifer, başlarda chloe'yi itici buluyordum ama son sezonlarda maze'e çok sinir olmaya başladım eline gelen her fırsatta ihanet etti saçmaladı

Siyah Hançer
Maze çok çok gıcık bir karakter .İlk başlarda iyiydi ama sonradan değişmeye başladı

dizi_oburu_kızz
evet ya karşısına umarım iyi biri çıkar inşallah çünkü böyle olursa yeni sezondada kötü olur

dizi_oburu_kızz
maze başta harika bir insandı ama sonradan bir degişik oldu onun için üzülüyorum

dizi_oburu_kızz
luciferı sevmekle beraber onun rolünde olmak istemezdim chloe olabilirdim belki ve ikinci en sevdigim karakter doktor linda
Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
Arda⸸
Lucifer