Marvel evreninde hangi kahraman size hitap ediyor ve neden ?
DC evreninde hangi kahraman size hitap ediyor ve neden ?
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

Dexter_
Yorumlar (16)

Carrington babies
marvelda Ironman, dr strange, hawkaye, natasha, loki favorimdi. nedeni belli en dişli ve tarzıyla fark yaratan karakterler bence. hawkaye çok güçlü olmasa bile favorimdir. dcde batman robin james gordon alfred homelander blacknoir maeve

@sleeplesswatcher
İronman ve Flash karakterleri bence. İronman çok zeki teknik birisi. Flashta çok hızlı bu yüzden bunları seçiyorum.

ElCapitan
Marvel Evreninde Örümcek Adam diyebilirim rahatlıkla bunda Tobeyin etkisi yüksek çocukluk kahramanım çünkü ve özelliklerini seviyorum.
DC de de Superman tabiki şaşmaz bununda nedeni origin hikayesi olarak en sevdiğim hikayeye sahip olması ve Smalville dizisi...

Shooter
Marvel evreninde İron man nedeni insan olması, zekası, davranışları ve marvel evreninde yaptığı büyük şeyler. DC evreninde constantine nedeni doğa üstü gücleri, büyücü olması ve düşmanlara karşı hile ve akıl oyunları kullanması.
Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
Hunter
Dc evreninde tartışmasız Batman diyebilirim o bir insanın azminin son noktasını sembolize ediyor bence.Marvel konusunda eskiden Spiderman diyebilirdim ama eskiden şimdi ise Ghost rider diyeceğim gücü fazlası ile dikkat çekici bazen daha ön planda olması gerektiğini hakkının yendiğini düşünüyorum.
Shooter
ghost rider geri planda kalmış bir kahraman. Batman' de dediğin gibi baya azimli, kara şovalye serisi ımdb oranı yüksek çok iyi filmler.
Hunter
Ghost rider konusunda Nicolas cage'in oynadığı serinin ilk filmini az da olsa beğeniyorum fakat Agents of S.H.I.E.L.D. robbie reyes karakterini pek beğenememiştim bu konuda sizin düşünceleriniz nedir?
Shooter
Agents of shıeld dizisini izlemedim daha, şuan supernatural ve naruto izliyorum izlemediysen tavsiye ederim.