korku film öneri
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

MichaelaStark
Yorumlar (31)

zeyn1
Benim izlemekten çok zevk aldığım ve film başladığında soluksuz izlediğim tek bir film serisi biliyorum o da "Saw" serisidir dostlar. İzlerken bi hayli merak içinde kıpranacak ve bazı yerlerde nefesinizi istemsizce tutacaksınız. Çoğu kişinin ön yargıyla yaklaştığı Saw Serisi, böyle diyen akrdaşlarınızı ekran başında hem gerilimden hem ters köşelerden ve merak duygusundan bir nevi rehin alacak benden demesi. Fakat psikolojisi bozulan arkadaşlar izlese daha mantıklı sağlam psikolojiyle izliyenin bile psikolojisi bozulabilir.

@orrqa
Midsommar, Hereditary, Pearl, Annabelle 2 (birinci bölümü izlemeden de izleyebilirsiniz zaten origin hikayesi), Saw, Chucky, Scream.

mineress
Katilli birseyler onerir misiniz scream, Elm sokagi, Cadilar bayrami falan izledim izlicek birseu bulamiyorum

iremkk
çok korkunç olmasada favorilerim kesinlikle the conjuring serisi annebelle serisi birde gene korku seansında oynayan bi adam başka bi seride oynuyordu onun adını unuttum o seri mük

Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
Obscuree
Evil Dead Rise