Tartışmalar yenilendi!

Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

6

once upon a time'ın son sezonu

17 yorum · Once Upon a Time kategorisinde açıldı.
İrem

İrem

22. Seviye

Diziye bayılıyorum. Fav5'imde fakat o son sezon?
Bence net en kötü sezonuydu. Sizin düşünceleriniz, beğendiniz mi?

@letsmassacre
5 yıl önce

Acikcasi son sezonu getiremedim surekli ayni konular donuyir ve bence bu izleyiciyi sıkıyor 😕

İrem
İrem
5 yıl önce

sakin birakma derim

@karahindiba
5 yıl önce

Finali çok güzeldi ancak son bölüm dışında sezon biraz sıktı

İrem
İrem
5 yıl önce

son sezondayim ama bir turlu ilerletemiyorum surekli basa donup duruyorum sezon hosuma gitmedigi icin

chou'
chou'
5 yıl önce

5. sezon brave vardı çünkü

İrem
İrem
5 yıl önce

ah ne guzel sezondu

Draculaxxx
Draculaxxx
5 yıl önce

Tek beğenmediğim sezonuydu o da yeni kasabanın fazla sönük bir havasının olmasından kaynaklı diye düşünüyorum. Final bölümü iyiydi. Çok duygusaldı. Her güzel şey gibi onun da sonu geldi. Lise yıllarımda izleyerek hayal kurduğum bir diziydi. Özledim o diziyi

İrem
İrem
5 yıl önce

yeni karakterler eklenmesi direkt olarak bende önyargı yaratmıştı zaten

İrem
İrem
5 yıl önce

ben hala son bölümü izlemeyi başaramadım ısrarla baştan başlayıp son bölümü atlıyorum

Draculaxxx
Draculaxxx
5 yıl önce

Son bölüm iyiydi pişman olmazsın

İrem
İrem
5 yıl önce

4. kez baştan başlama kararı aldım

No One
No One
5 yıl önce

Uzun yıllar önce üniversite okurken keşfetmiştim diziyi. Çocukluğumuzda hayranlıkla dinediğimiz masalların hepsini bir yere toplamış, (o hayali döneme "geçmiş" dersek) geçmiş ile günümüz arasında ustalıkla mekik dokuyan, basit ama anlamlı hayat dolu mesajlar veren, kahramanlığın, dostluğun,nezaketin, karşılıksız iyiliğin, fedakarlığın sözlük anlamını yeniden yazdıran çok güzel bir dizi. O günden bu yana dizi tavsiyesi isteyen tüm arkadaşlarıma önermişimdir.
En sevdiğim kısmı da Rumple'ın bir şekilde herşeyin merkezinde ve herşeyin etrafında olması, senaristler o mevzuyu inanılmaz bir yetenekle işlemiş 🙂
Aslında son sezonu kötü değildi, sadece diziyi finale götürmek için zoraki yazılıp çekilmiş bir sezon olmasının verdiği yavanlıktı o hissettiğin. Bana şu yuvarlak masa şovalyelerinin olduğu sezon, sanım 4 ya da 5, o biraz sıkıcı gelmişti ama bu dizi her zaman en sevdiklerimden olmuştur.

İrem
İrem
5 yıl önce

aşırı güzel anlatmışsın

İrem
İrem
5 yıl önce

ben son sezonda hissettiğim final sinyallerini ve git gide zorakilikleri hiçbir bölümünde izlememiştim. O yüzden hep keşke olmasaydı dediğim bir sezondur..

No One
No One
5 yıl önce

Amerikan dizilerinin genel sıkıntısı bu, akıllara zarar bir kurguyla bezenen orjinal bir konu bulup izleciyiyi bağlarlar, sonra malzeme bitince de açık uç kalmasın diye yavan yavan düğümler atarlar. Lost'ta, Game of Thrones'ta, Heroes'ta, Fringe'da... bir sürü güzelim dizide böyle oldu...

Gündemden geri kalma!

Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!

Yukarı Çık