Başladım 2.sezonun 4.bölümünde bıraktım. Ara ara sarıyor ama diziyi izlerken dayanamıyorum. Olayları çok yavaş işliyorlar. Güzel ama sıkıyor aga. Peki siz Peaky Blinders hakkında ne düşünüyorsunuz? Gerçekten sıkılmadan izleyebiliyor musunuz?
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

Demir
Yorumlar (15)
@muratreis
Sadece 1.bölümün 15dk sina Kadar dayandim ama benlik değil bana göre sıkıcı ama güzel sizler için

Enes Elifoglu
yani sana örnek vereyim çukur gibi diyeyim bazı bölümler diyosunki off adam beynini kullanmış bazı bölümlerde sadece konuşma ama izle yani ben izlediğim zaman etkisi altına girmiştim ve sigara iciyosan baya canını sigara cektiriyor

justwatch
guzel bi dizi amma bi yerden sonra izleyemiyosun sıkıyo ama sora yine izliyosun sora yine sıkılıyosun yani biraz garip amma guzel btirdim yeni sezon bekliyoz

shedie ✧
herkesin sabredebileceği türden degil tabii ki ama oyunculuk profesyonel , ben diziye hayran kaldım.

Mücahit
Ben sıkılmadan izledim belki bu tarz diziler senin ilgini cekmeye bilir farklı tür dizilerde izleyebilirsin ama genel olarak peaky blinders beğenilir

Demir
Breaking bad de bana sıkıcı gelmişti ama bitirdim. Peaky yi bitiremicem çünki daha ekşınlı dizi izliom şuan boş zamanlarımda devam ederim. Teşekkür ederim yorumlarınız için.
Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
221BSherlockEA
Ben 5 sezon 3 bölüme kadar geldim. Sıkılmadım. Bazı bölümler evet sıkıcı. Ama bazı bölümler çoook iyi. 1x6,1x5,2x1,2x5,2x6,3x1,3x2,3x6,4x1,4x2,4x5,4x6,5x1 izlediyim en iyi bölümler bunlardı kalanları ortalama ve ya sıkıcıydı. Ama sabr edib izlersen beyenirsin. Zaten dizi konusuna göre bakılmıyor. Oyunculuk, görseller, mekan, Artur, Tommy, John karizmasına göre bakılıyo. Ben sevdim