Tartışmalar yenilendi!

Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

16

güzel bir dizi mi?

15 yorum · Peaky Blinders kategorisinde açıldı.
Demir

Demir

34. Seviye

Başladım 2.sezonun 4.bölümünde bıraktım. Ara ara sarıyor ama diziyi izlerken dayanamıyorum. Olayları çok yavaş işliyorlar. Güzel ama sıkıyor aga. Peki siz Peaky Blinders hakkında ne düşünüyorsunuz? Gerçekten sıkılmadan izleyebiliyor musunuz?

221BSherlockEA
221BSherlockEA
4 yıl önce

Ben 5 sezon 3 bölüme kadar geldim. Sıkılmadım. Bazı bölümler evet sıkıcı. Ama bazı bölümler çoook iyi. 1x6,1x5,2x1,2x5,2x6,3x1,3x2,3x6,4x1,4x2,4x5,4x6,5x1 izlediyim en iyi bölümler bunlardı kalanları ortalama ve ya sıkıcıydı. Ama sabr edib izlersen beyenirsin. Zaten dizi konusuna göre bakılmıyor. Oyunculuk, görseller, mekan, Artur, Tommy, John karizmasına göre bakılıyo. Ben sevdim

@muratreis
5 yıl önce

Sadece 1.bölümün 15dk sina Kadar dayandim ama benlik değil bana göre sıkıcı ama güzel sizler için

Gülse
Gülse
5 yıl önce

O dizide sıkılmayana cidden helal olsun😂 Bende beğenmiyorum

Demir
Demir
5 yıl önce

öxcmöxmcöxzmxdd

Enes Elifoglu
Enes Elifoglu
5 yıl önce

yani sana örnek vereyim çukur gibi diyeyim bazı bölümler diyosunki off adam beynini kullanmış bazı bölümlerde sadece konuşma ama izle yani ben izlediğim zaman etkisi altına girmiştim ve sigara iciyosan baya canını sigara cektiriyor 😀😀

@graceburgess
5 yıl önce

Sigara içmiyorum ama benim bile canım çekiyor

@lgnilayda
5 yıl önce

sabırsız bir insansan devam etme ama bazı bölümleri güzel bazende çok sıkıyo🤮

@a1i
5 yıl önce

efsane

justwatch
justwatch
5 yıl önce

guzel bi dizi amma bi yerden sonra izleyemiyosun sıkıyo ama sora yine izliyosun sora yine sıkılıyosun yani biraz garip amma guzel btirdim yeni sezon bekliyoz

shedie ✧
shedie ✧
6 yıl önce

herkesin sabredebileceği türden degil tabii ki ama oyunculuk profesyonel , ben diziye hayran kaldım.

@izleyicii
6 yıl önce

Devam et iyidir

@xyzteam
6 yıl önce

peaky blindders ağırdır zaten öyle herkese gelmez. İzleme boşver

Slim_Shady
Slim_Shady
6 yıl önce

Ben beğendim favori dizilerimden devam etmeni tavsiye ederim

Mücahit
Mücahit
6 yıl önce

Ben sıkılmadan izledim belki bu tarz diziler senin ilgini cekmeye bilir farklı tür dizilerde izleyebilirsin ama genel olarak peaky blinders beğenilir

Demir
Demir
6 yıl önce

Breaking bad de bana sıkıcı gelmişti ama bitirdim. Peaky yi bitiremicem çünki daha ekşınlı dizi izliom şuan boş zamanlarımda devam ederim. Teşekkür ederim yorumlarınız için.

Gündemden geri kalma!

Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!

Yukarı Çık