Tartışmalar yenilendi!

Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

-29

gençlik ve gizem konulu diziler

15 yorum · Pretty Little Liars kategorisinde açıldı.
requiem

requiem

21. Seviye

Merhaba, Katil kim konulu dizilere ve kitaplara bayılan biriyim. Üstüne bir de saftirik ergenler eklenince diziyi keyifle izliyorum. Pretty Little Liars, 13 Reasons Why, The A List, Control Z, The Society gibi bilinen birçok seriyi izledim. Sizden ricam ilk tercihim gençlik ve gizem konuları tabii - kenarda köşede kalmış underrated gizem dizileri de olabilir-aklınıza gelen mümkünse zekice kurgulanmış dizi önermeniz. Şimdiden teşekkürler

allarice
allarice
2 yıl önce

one of us lying de katil kim konulu bir gençlik dizisi ona da bakabilirsin

Obscuree
Obscuree
2 yıl önce

Revenge Of Others | Kesinlikle izlemelisin. Katil kim konulu, zekice kurgulanmış, harika bir gençlik dizisi. (Katil kim konulu kitapları da sevdiğini söylemiş sin kitap olarak SAKLAMBAÇ serisini öneriyorum.)

Uğur Atış
Uğur Atış
2 yıl önce

Hannibal, Forever, Dexter, Criminal Minds

çilekli lolipop
çilekli lolipop
3 yıl önce

konusu tam olarak katil kim gibi bir şey değil ama gençlik dizisi olarak belki cruel summer i izleyebilirsin ben bu söylediklerini izlemiş biri olarak cruel summer ve one of us lying i sevebileceğini düşünüyorum

@darlydixonn
3 yıl önce

parallels geçmiş gelecek konulu gençlik dizisi kesinlikle tavsiye ederim

Hmyra
Hmyra
3 yıl önce

how to get away with murder cinayet suç avukatlar üni ortamı ve akıllaca bi kurgu izlemek istiyorsan kesinlikle bakmalısın bende yeni başladım daha 2.sezondayım ama 1 hafta da 2.sezona geldim dizi asiri akıyorr ve underrated kalmış bi dizi kesinlikle bu tarz sevenlerin izlemesi lazımm

✪ Cheryl Blossom ✪
✪ Cheryl Blossom ✪
3 yıl önce

Pretty Little Liars: Original Sin

nisalio
nisalio
3 yıl önce

When the Street Lights Go On

nisalio
nisalio
3 yıl önce

Survive

nisalio
nisalio
3 yıl önce

The secret circle

nisalio
nisalio
3 yıl önce

We are the wawe

@karpuzluviski
3 yıl önce

Sonund we are the wave izleyen biri!

nisalio
nisalio
3 yıl önce

izledik be agam güzeldii

yena
yena
3 yıl önce

Birimiz Yalan Söylüyor. Bu aslında bir kitap -hatta ikinci kitabı var Birimiz Ölmek Üzere ve yine aynı yazarın bu iki kitaptan bağımsız ama konusu benzer bir kitabı daha var Sadece Ölüler Sır Tutabilir diye- Birimiz Yalan Söylüyor ve yazarın diğer iki kitabını gerçekten çok severek okudum. Birimiz Yalan Söylüyor'un dizisi de çıktı hatta bu sitede var. Ama ben izlemedim çünkü oyuncu seçimlerini pek beğenemedim ve olur da dizi kötü çıkarsa kitaptaki hikayeyi mahvetmek istemedim. Sen istersen izleyebilirsin ama ben kitabını öneririm. Yazarın tüm kitapları çok güzel. Gizem, gençlik, cinayet gibi meraklandıran kitapları seviyorsan şiddetle tavsiye ederim.

Gündemden geri kalma!

Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!

Yukarı Çık