Tartışmalar yenilendi!

Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

3

prison break den sonra~

12 yorum · Prison Break kategorisinde açıldı.
İlayda

İlayda

9. Seviye

Prison Break den sonra boşlukta gibiyim.Yerini hiç bir dizi alamadı.Oz e başla dediler.Başladım ama 5. bölümden sonra sarmamaya başladı.Kötü değildi gerçekten fakat ben devam edemedim.Band of Brothers a başladım.4.bölümdeyim.Oldukça güzel gidiyor ama yine de sizden Prison Break tadında dizi önerileri isteyecektim.Teşekkürlerr.

@scorfield
3 yıl önce

şu an bitti. 2 günde 5 sezon.çok çaresizimmm

ÂdaWong ✓
ÂdaWong ✓
4 yıl önce

Prison Break izle

steverogers
steverogers
5 yıl önce

prison breakin hikayesi seni içine alan bir hikayeydi

İrem
İrem
5 yıl önce

gerildim... ben de bitirmek uzereyim

Peanut butter
Peanut butter
5 yıl önce

Queen of the south mutlaka izle

Peanut butter
Peanut butter
5 yıl önce

Açıkçası büyük bir Prison Break fanıyım ve yorumlarda yazılan bütün benzer dizileri izledim ama hiç biri o derece tatmin etmedi maalesef. 😣

Emre Ylçn
Emre Ylçn
5 yıl önce

o kadar dizi izledim la case de papel prison break hannibal ve the leicher daha bir çok ama SPARTACUS ün üstüne dizi tanımam şiddetle tavsiye ediyorum

Osman Ocak
Osman Ocak
5 yıl önce

lacase de papel

@uurcanfdn1
6 yıl önce

Hannibal izle

@cevreteknikeri
6 yıl önce

Yeni bir dizi çıktı onun yerini dolduracağa benziyor,Şuan pek bilinmiyor hatta ben bile adını unuttum 🙂 Hatırlat yazarım ismii

İlayda
İlayda
6 yıl önce

Az önce ben size öneride bulunmuştum şimdi bi baktım siz de bulunmuşsunuz ahah Ama ismini hatırlamadınız sanırım.Aklınıza gelirse mutlaka yazıın :)

Osman Ocak
Osman Ocak
5 yıl önce

Lacase de papel

Gündemden geri kalma!

Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!

Yukarı Çık