1 ve 2. sezon hakkındaki görüşlerinizi merak ediyorum, ben de bir şeyler yazacağım ama 1. sezonu unuttuğum için 2. sezon hakkında konuşacağım. bol spoiler içerir, izlemediyseniz bakmayiverin
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

Deniz
Yorumlar (5)

Deniz
1. sezonu tekrar izleyeceğim adamlar 1 yil sonra arayla cekip yayinladiklari icin amk neyse 2. sezona geçelim, bana göre ikinci sezon daha akıcı ilerledi son bölüm hariç, Loki yani Laurits'in doğurduğu yaratık mitlerde yer alıyor bir adı da var ama eğer onun hakkında bilgi verirsem sanki gelecek sezon spoileri verirmisin geldiği icin onu atlıyorum, tek diyeceğim şey o yaratık ile Thor'un bir savaşa gireceği. Vidar'in ölmesini beklemiodum bana göre hot birisi ama pek bir eksikliği de yok, Fjor mal mal taraf değiştirdi keşke ilk bölümlerde yapsaydı taraf değişikliğini çünkü love adam olmaya çalışıp canımı sıktı bayağı sen devsin ne aşkı be(!?) Saxa ve annesi... of dizideki herkes aşırı çekici. Saxa da bir garip sağı solu belli değil, gelelim Thor yani Magne'ya kancik evladi tanri olma lütfu gelmiş ayagina dua ediyorsun istemiyorum diye sonra dayak yiyip cekici yaomak icin binbir turlu takla atiyorsun ve bu 2 bölüm sürdü aşırı sinirimi bozdu.. annelerini çoğu kişi beğenmemiş ama benim bir fikrim yok anne sonucta amk pek etkili bir karakter değil. Odin'in yani Wahna (adini unuttum adamin) tek gözünün kapalı olması güzel ayrıntı.. ayrıca ikinci sezon daha etkili bitebilirdi son bölüm daha çarpıcı olabilirdi gidio Saxa ile Magne'yi sevistirdiler yani amk neyse şimdilik bu kadar iyi seyirlerde kalın
Bu yorum bölüm hakkında spoiler içeriyor. Okumak istiyorsan tıkla.
Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
jensen ackles
dizi gayet güzel ama lokiyi oynayan oyuncuya çok tilt oluyorm