?
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

Uygar
Yorumlar (30)

Sayikoo
Başladığımda bitirene kadar durmaadan izlemiştim zaten evden çıkamıyorduk 1 hafta bile sürmemişti bitirmem hala arada canım sıkılınca ve ya yemek yerken açıp 1-2 bolüm izliyorum

-Blodreina
Abartılıyor ama bir iki karakter için izlemeyi bırakamıyorsun yoksa geneli çöp

✪ Cheryl Blossom ✪
Abartılmayan dizi mi var (Cheryl çok iyi)

✪ Cheryl Blossom ✪
Tamam gerçekçi olalım aslında baya cringe ama saçları cringeliğini bastırmaya yetecek kadar güzel

Ceyn
riverdale ince çizgimdir büyük bir beklentiyle başlamıştım ve beklentimin kat ve kat üstüne çıkmıştı her ne kadar 3. sezonda baya saçmaladıklarını düşünsem de bi suç-dram-lise üçlüsü bu kadar güzel aktarılabilirdi fav sezonum da 1. bu arada

izleyen bayan
liselilerin liseli gibi davranmadığı dizi. ne liseli gibi görünüyorlar ne giyiniyorlar ne de konuşuyorlar. aşırı cringe diyalogları olan çöp dizi.

chou'
gerçekten çok çok çok çok mükemmel dizisi ilk başta ben de ergen dizisi ve çok fazla abartılıyor diye düşünmüştüm ama sonradan başlayınca gerçkten harika

@bxgum1
1. ve 2. sezonlar mükemmeldi özellikle 2.sezon en iyi sezondu ama 3.sezona geldiğimden beri dizi baya saçmalamaya başladı. Yani diziyi gereksiz bir şekilde uzattılar. Duyduğuma göre 6 sezon olacakmış, inşallah diğer sezonlar 3.sezon gibi kötü geçmez. Onun dışında baya iyi bir dizi.

@magnusacrux
bos bir dizi, onunla vakit oldurmek yerine izleyebilecegin pek cok alternatif dizi var. netflix temmuzun sonunda pretty little liars'i kaldiracakmis, riverdale ile vaktini cop edecegine onu izleyebilirsin.

¶€|_0®
Bence izlenmesi gereken bir dizi çok güzel başta sarmasada biraz izleyince çok sarıyo

Mehmet - 19
Ben de sevemedim ama izleyenleri var onlar için keyifli bir dizi olsa gerek, herkesin zevkleri farklıdır sonuçta ''Abartılıyor'' tabiri hoş olmuyor izleyenlere saygı duymak gerek, bize hitap etmiyor desek daha doğru olur.

Demir
Başlarda sarmıyor pek ama bir başlayınca izlemeyi durduramayacağınız bir dizi. Yani kesinlikle güzel ve tavsiye edeceğim bir dizi.

Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
Isadora Artiñán
Cheryl Olmasa çöp bence (İlk sezonlar da dahil zaten daha 3.sezondayım)