Tartışmalar yenilendi!

Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

-3

abartılıyor mu yoksa gerçekten güzel bir dizi mi ?

30 yorum · Riverdale kategorisinde açıldı.
Uygar

Uygar

18. Seviye

?

Isadora Artiñán
Isadora Artiñán
3 yıl önce

Cheryl Olmasa çöp bence (İlk sezonlar da dahil zaten daha 3.sezondayım)

Sayikoo
Sayikoo
3 yıl önce

Başladığımda bitirene kadar durmaadan izlemiştim zaten evden çıkamıyorduk 1 hafta bile sürmemişti bitirmem hala arada canım sıkılınca ve ya yemek yerken açıp 1-2 bolüm izliyorum

-Blodreina
-Blodreina
3 yıl önce

Abartılıyor ama bir iki karakter için izlemeyi bırakamıyorsun yoksa geneli çöp

✪ Cheryl Blossom ✪
✪ Cheryl Blossom ✪
3 yıl önce

Abartılmayan dizi mi var (Cheryl çok iyi)

✪ Cheryl Blossom ✪
✪ Cheryl Blossom ✪
3 yıl önce

Tamam gerçekçi olalım aslında baya cringe ama saçları cringeliğini bastırmaya yetecek kadar güzel

Isadora Artiñán
Isadora Artiñán
3 yıl önce

O kadar da Cringe değil ya

Ceyn
Ceyn
5 yıl önce

riverdale ince çizgimdir büyük bir beklentiyle başlamıştım ve beklentimin kat ve kat üstüne çıkmıştı her ne kadar 3. sezonda baya saçmaladıklarını düşünsem de bi suç-dram-lise üçlüsü bu kadar güzel aktarılabilirdi fav sezonum da 1. bu arada

fushiguro'nun shikigamisi
fushiguro'nun shikigamisi
5 yıl önce

baya iyi dizi abartılmayı hak ediyor

Beyza
Beyza
5 yıl önce

gerçekten çok güzel bence abartıldığını da düşünmüyorum 🙂

izleyen bayan
izleyen bayan
5 yıl önce

liselilerin liseli gibi davranmadığı dizi. ne liseli gibi görünüyorlar ne giyiniyorlar ne de konuşuyorlar. aşırı cringe diyalogları olan çöp dizi.

chou'
chou'
5 yıl önce

gerçekten çok çok çok çok mükemmel dizisi ilk başta ben de ergen dizisi ve çok fazla abartılıyor diye düşünmüştüm ama sonradan başlayınca gerçkten harika

@bxgum1
5 yıl önce

1. ve 2. sezonlar mükemmeldi özellikle 2.sezon en iyi sezondu ama 3.sezona geldiğimden beri dizi baya saçmalamaya başladı. Yani diziyi gereksiz bir şekilde uzattılar. Duyduğuma göre 6 sezon olacakmış, inşallah diğer sezonlar 3.sezon gibi kötü geçmez. Onun dışında baya iyi bir dizi.

@utkuelif8
6 yıl önce

Bence gerçekten çok güzel bir dizi.

Şevval Dinç
Şevval Dinç
6 yıl önce

1. ve 2. sezonları izlenebilir ama 3.sezonda boka sardı bence

@magnusacrux
6 yıl önce

bos bir dizi, onunla vakit oldurmek yerine izleyebilecegin pek cok alternatif dizi var. netflix temmuzun sonunda pretty little liars'i kaldiracakmis, riverdale ile vaktini cop edecegine onu izleyebilirsin.

hello
hello
6 yıl önce

Dizide henüz çok ilerlemedim fakat şimdilik gayet iyi gidiyor.

@elifsuw
6 yıl önce

bence baya iyi dizi akıp gidiyor izlenmesi gerek

¶€|_0®
¶€|_0®
6 yıl önce

Bence izlenmesi gereken bir dizi çok güzel başta sarmasada biraz izleyince çok sarıyo

Hayat Korça
Hayat Korça
6 yıl önce

Yerinde bi abartılış.

idallydia
idallydia
6 yıl önce

benim en sevdiğim dizi bence kesinlikle izlenmeli özellikle 3.sezon ve onun sezon finali öldürüyor beni dhvjfhvjdhjf

Demir
Demir
6 yıl önce

Benide takip et.

Mehmet - 19
Mehmet - 19
6 yıl önce

Ben de sevemedim ama izleyenleri var onlar için keyifli bir dizi olsa gerek, herkesin zevkleri farklıdır sonuçta 🙂 ''Abartılıyor'' tabiri hoş olmuyor izleyenlere saygı duymak gerek, bize hitap etmiyor desek daha doğru olur.

idallydia
idallydia
6 yıl önce

yorumun çok hoş olmuş

Leyla
Leyla
6 yıl önce

Böyle hoş yorumlar çok nadir

Demir
Demir
6 yıl önce

Başlarda sarmıyor pek ama bir başlayınca izlemeyi durduramayacağınız bir dizi. Yani kesinlikle güzel ve tavsiye edeceğim bir dizi.

Mehmet - 19
Mehmet - 19
6 yıl önce

Burayı da klişe sosyal medya platformlarına çevirdiniz helal olsun size :)

Leyla
Leyla
6 yıl önce

50-50 diyelim

ysholmes55
ysholmes55
6 yıl önce

Fazlasıyla abartı bence

NatBleda
NatBleda
6 yıl önce

ben beğenemedim nedense 😃

@bxgum1
5 yıl önce

Bende önceden izlediğimde sevmemiştim ama bir kaç ay geçince tekrar başladım ve mükemmel gelmeye başladı. Tabi fikrine saygı duyuyorum.

Gündemden geri kalma!

Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!

Yukarı Çık