bence archie her gençlik dizisinde olması gereken bir karakter; kaslı ,yakışıklı . kişilik olarak da iyi bence ailesine arkadaşlarına baglı, güvenilir .ama genel kitlenin büyük bir çogınlugu archie'yi sevmiyor .bence en büyük sebeplerinden biri jughead'ın varlıgı .jug'ın yan archie'nin baş rol oynaması ,ikisinin sürekli karşılaştırılması archie'yi hep aşşagı çekiyor .bu konu hakkında sizin görüşleriniz neler ??
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

archie'nin başrol olması ama genel kitle tarafından sevilmemesinin nedeni ne sizce ?

dizicoliik
Yorumlar (31)

Isadora Artiñán
İğrenç bir seçim olmuş açıkçası daha kötüsü olamazdı muhtemelen diziyi vasat olmaktan Cheryl kurtardı zaten çoğu insanda benimle aynı fikirdedir kesinlikle Cheryl başrol olmalıydı çok fena harcamışlar artık yetkili olanlar kimse baya körlermiş yani bu kadar kör olunmaz ama gerçekten

-Blodreina
Ben seviyorum ama gerçekte öyle birini tanısam nefret ederdim dizi işte çok sorgulamayın önüne gelenle oluyor diye sevilmiyor ama genelde ona geliyorlar o kimseyi aramıyor bunun farkında değil çoğu izleyici ilk sezon Cheryl'ı istememeside bunun kanıtı olayı garipsiyor ama bir süre sonra salıyor çocukluğundan beri Betty'i seviyor zaten dizinin finalinde onlar olacak büyük ihtimalle ya da Archie *lecek

✪ Cheryl Blossom ✪
Boşlukları doldurmayı sevmesi saçını boyayıp mal gibi gezmesi başrol olduüu için değil libidosu yüzünden gebermemesi gebermesi gerekirkende dirilmesi ama en şaşırdığım kısım 7 yıl boşlukları doldurmadan nasıl dayandığı bu arada Jughead yan karakter değil dizide 4 ana karakter var benim bildiğim Archie sadece marka yüzü gibi bir şey oluyor ve serinin adı Archie Comics diye öyle hissediliyor ama mesela dizide Archie'nin olmadığı 1 bolüm var ama Betty ve Jughead'in olmadığı bolüm yok bildiğim kadarı ile ve yabancılaarda çok seviliyor Archie gördüğüm kadarı ile ama sevilmemesinin nedenleri (kişisel olarak değil genel olarak) Azgın olması yalaka olması babasını falan satmıştı ilk sezonlar kısacası b*kum gibi bir insan olması babası *lüyorken duşta Veronica'yı s*kmesi mesela

@iamthebrokenone
Bence Archie den bu kadar nefret edilmesi haksızlık. Yani demek istediğim tamam bazen saçmalıyor bazen fazla sinir bozuyor ama bu kadarda abartılması saçma. Veronica yı aldattığı bölümlerde hep arch ın üzerine gidildi bu da benim sinirimi çok bozuyor hatta yorumlarda herkes arch a sövüyor Betty ye tek kelime eden yok... Bir de hep şey diyorlar ''Dizideki bütün kızlarla öpüştü resmen'' abartmayın ya en fazla 4-5 tanedir. (Ben Archie nin avukatı mıyım?)

-Blodreina
Ama 4-5 kızdan fazla asdfggsaasdfgfsasd sayalım Betty Veronica Cheryl Grundy Josie Valerie Çiftçi kız

theyorumcu
(ben seviyorum bu arada) her önüne gelene yavşaması en büyük etkwnlerden biri. Zaten ben archie'nin başrol olduğunu anladıktan sonra 'nE' diye kaldım çünkü çok büyük bir kitle diziyi bile Jughead ve Cheryl için izliyo yani Arch biraz basık kaldı

@harrystanliyorum
sevilmemesinin en buyuk nedeni gordugu herkesle opusmesi cidden o sahneleri cok itici ve artik biktiriyor aslinda basrollerin cogu boyle scott clarke vs bunun disinda herkesi kurtarmaya calisiyo super kahraman triplerine falan giriyor bu yuzden sevilmiyor olabilir cunku bunlarin disinda cook iyi kalpli ve merhametli biri arkadaslarini cok onemsiyo amaa jughead'i aldatti... ve bunlardan sonra ilk sezonda ogretmeniyle pedofilli bir iliski yasiyordu ve BU IGRENC BIR SEY BU BILE NEFRET ETMEK ICIN BIR SEBEP OLABILIR ama archie gercekten herkese yardim etmeye calisiyo herkesi onemsiyor baskalari icin cabaliyor hicbir zaman bencilce davranmadi ama bu saydiklarim sevmemek icin normal nedenler onun disinda da jug ile karsilasirilmasi ve archie'nin asagi cekilmesine gelirsek de jug archie'den daha sadik bir karakter betty'yi hicbir zaman aldatmadi ama archie veronica'yi defalarca aldatti. sonra jug archie'ye gore daha masum ve dizide geri planda kalmis biri bu nedenle daha cok seviliyor olabilir ya da cole oynadigi icin de olabilir ben ikisini de cok sevmiyorum zaten onceden sevsem de su an dizide sevdigim pek bir karakter kalmadi

@kubra185
Archie nin sevilmemesinin en büyük nedeni bence bir kişiye sadık kalamaması. Mesela ilk sezon öğretmeni ile garip bir ilişkisi vardı sonra bir ara şu şarkıcı kızla oldu sonra veronica ile birlikte oldu ama ilk ayrı kaldıkları anda başka kıza koştu. Yoksa gerçekten Archie karakteri yardımsever ve iyi bir karakter. Umarım 5. sezonun devamında Veronica ilişkileri düzelmiş olur tabi benim pek umudum olmasada. ( sonuna kadar bughead çiyim çaktırmayın)

dizicoliik
Spoiler yazicam , istemeyen okumasın . Bence Veronica iyi yaptı evlenerek , bughead tekrar olsun archie de ne yaparsa yapsın kshd
@kubra185
bende senın gibi düşünüyorum. Veronica asla archie yi haketmedi. ama bu sezon ,SPOI, archi ile betty nin ayrılmasını sadece veronica sağlayabilir diye düşünüyorum.

keeping up with the Ayşe
saçma sapan önüne gelen ile duygusal bağı varmış gibi öpüşmesi falan filan masum gelmio pek

Sparrow
ben 4. sezonun ilk bölümlerini izledim sonra dayanamadım bıraktım çünkü dizi aşırı saçmalamaya ve sıkıcı olmaya başlamıştı, archie yi çoğu zaman sevmiyordum bana toxic biri gibi geliyordu saçma kararlar veriyordu ama şu an çok iyi hatırlamıyorum

Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
Archiekins
Bence gayet yerinde bir karar ne yani Archie K.J. e değilde Cole alsaydı daha mı iyi olurdu