bence kesinlikle ikonik ama bazıları itici olduğunu söylüyor siz ne düşünüyorsunuz
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

@lydianincigligi
Yorumlar (18)

Archiekins
Gayet ikonik bence 0 iticilik onlar Veronica'ya baksın kız aşırı itici utanmasa babası ile birlikte olacak

Diziaddict
ben daha yeni izlemeye başladım ama Veronica bana daha ikonik geldi şahsen. Fakir de olsa zengin de alfalık içinde var kızın hiç öyle cırlak haraketleri yok, hiçbir şey yapmadan bile dikkat çekiyor. Cheryl içindeki ağlamaya hazır küçük kızı sanki millete kötü davranarak kapatmaya, korumaya çalışıyormuş gibi hissettim. Belki oyuncunun tavrından öyle gelmiştir bilemem de. Ama görüntü, güzellik ve insanlara bir şekilde hükmedebilme olarak doğru öyle gibi sadece bu alfa görüntüsü bir küçük olaya bakacakmış gibi ama ahsgff!
Bu yorum bölüm hakkında spoiler içeriyor. Okumak istiyorsan tıkla.

Nil Tetik
dizinin ne kadar çöp olduğunu hesaba katarsak iyi bir karakter ama abartıldığı kadar ikonik değil bence 5-6 sene sonra unutulacak

@lydianincigligi
dizi çok kötü değil mükemmel de değil ama diziyi izleyenlerin cheryl yi unutacağını zannetmiyorum lwdşwjlwej

Nil Tetik
ikonik olmayan ama diziyi izleyenlerin hatırladığı yüzlerce karakter var, diziyi izlemeyenlerin bile unutmadığı gerçekten ikonik karakterler varken Cheryl onların yanında bir hiç bence

Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
-Blodreina
Evet tabii ki öyle