Tartışmalar yenilendi!

Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

5

dizi bitiyor genel düşünceleriniz neler?

17 yorum · Riverdale kategorisinde açıldı.

5 ve 6 gerçekten çok kötüydü 7 de güzel değil bence geçmiş zamanda bitiyor olması da ayrı saçma o zaman geçen sezon hepsi öldü yani geri dönmeyeceklerse ilk bölümlerde neden zaman kapsülü falan filan olaylar oldu sonra Tabitha falan gelip gitti konu kapandı yani diyecek pek bir şey yok tamamen saçmalıktan ibaretti bütün sezon (ilk 3 sezon 10/10 ama sonrası 10/0)

@paulafoxu
1 yıl önce

komedi gerilim korku aşk her

Staunch
Staunch
1 yıl önce

Çok baydı bitirsinler bir zahmet

@sudeo10
1 yıl önce

Ben seviyodum açıkçası gençlik merak dram komedi gerilim korku aşk her şey vardı içinde her katogariye giriyo ve sürekli diğer sezon ne konusu olucak diye merak doluydu

⋆
1 yıl önce

Kimin eli kimin cebinde billi değil konu bulmak için aklına gelen herşeyi yapmışlar haralde sonunda bitirmişler tebrix

@jaxshelby
2 yıl önce

3 sezon dan sonra baydi bu dizi ya biraktim cok kotu.

⊳ Felix ⊲
⊳ Felix ⊲
2 yıl önce

Cheryl'ın sonunda mutlu olabilmesi çok güzel oldu kız neler yaşadı yinede ayakta kaldı Archie nin hakkını yiyemem bu konuda o olmasa ilk sezon olmüştü

⊳ Felix ⊲
⊳ Felix ⊲
2 yıl önce

Bence çok güzel gitti tamam 5 biraz sıkıyor ama gerisi güzeldi lise işleri bitince konu bulamayıp liseye geri döndürdüler neyse finali güzel yaptılar en azından çoğu insan izlemeyecek olsada bence laf edenlerde gidip finale bir baksın bari o kadar 3 sezon izlemişsiniz bir sonu olsun bari

Arda⸸
Arda⸸
2 yıl önce

Finali güzel yaptılar

mineress
mineress
2 yıl önce

bitmedi mi hala

✪ Cheryl Blossom ✪
✪ Cheryl Blossom ✪
2 yıl önce

Haftaya bitecek sonunda

@gamze55e
2 yıl önce

Gerçekten de dediğin gibi. İlk 3 sezon mükemmeldi. Belki 4 dedahil edilebilir. Ama gerisi boş geldi. 4. sezonda sonra izlemeyi bıraktım. Artık sıktı ve sarmadı. Atlayarak izlemeye başlattı. Yanlış karardı bu kadar uzun sürdürmek. İnsanlar artık geri kala bu boş sezonlar için artık 'bakbu çok iyiydi' diyerek tavsiye etmeyecek. 'İlk 4 sezon iyi, gerisi çöp' diyecekler muhtemelen. Emeklere yazık yani.

Arda⸸
Arda⸸
2 yıl önce

Son sezonu Cheryl ve Archie olmayınca bıraktım final olunca toptan izlicem

@m0c0ron
2 yıl önce

diziyi sadece jughead için izliyom lise zamanları karakter çok iyidi adam büyüdü karakterini boka çevirdiler son sezondada çok az yer alıyor dizin en iyi yanı jughead gizemleri çözmesiydi ve bütün olayları onun üzerinden açıklanması karakterin ne kadar zeki olduğunu gösteriyodu

ÂdaWong ✓
ÂdaWong ✓
2 yıl önce

dizinin bitmesine engel olan ama engel olmuyormuş gibi hissettirilen ne varki gerçekte bitmesi gerek düşüncesini kabul ettikleri halde daha hala bunu sürdüren bir senarist ve yapımcıyla ne yapabiliriz ki

Sayikoo
Sayikoo
2 yıl önce

5 zaten dizinin en kötü sezonu

Sayikoo
Sayikoo
2 yıl önce

6 daha iyi bence 7 yi hiç sevmedim ben atlaya atlaya izliyorum

✪ Cheryl Blossom ✪
✪ Cheryl Blossom ✪
2 yıl önce

Choni tekrar olduğu için son sezona 3 puan veriyim hadi

Gündemden geri kalma!

Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!

Yukarı Çık