Bence Choni ama şu sıralar Cheryl sap olsundan yanaydım şimdi Heather falan getiriyorlar bakalım ne olacak ben Choni olacağını sanmıyorum artık
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

✪ Cheryl Blossom ✪
Yorumlar (50)

Arda⸸
ARCHERYL>>> Diğer tüm shipler

✪ Cheryl Blossom ✪
Who does Cheryl Blossom marry? A boy named Paris soon after fell in love with her and they got married later on. Then they had five kids and a three dogs named Carlota, Penta and Finn. (Wikipedia muhtemelen çizgi romanda ki Cheryl için bizimkinin sonuda böyle olur mu bilmiyorum)

✪ Cheryl Blossom ✪
Hee 5 çocuk ama adamı bulamadım internette wikipedia g*tünden uydurmuş olabilir mi acaba

Sayikoo
Archie ve Cheryl shipleyenler ne yaşıyor

✪ Cheryl Blossom ✪
1.sezonda ki öpüşme sahnesi yüzünden diyeceğim ama öpüşme bile denemez ona Archie kendini geri çekmişti

Arda⸸
O öpücük anlamsız değildi (kissed once; platonic from Archie's side) wiki de var istersen git bak

-Blodreina
Barchie

-Blodreina
2.de bir kere öpüşüyorlar 4.de bir daha takılıyorlar 5 ve 6.da full birlikteler

nisalio
betty ve jughead dı bence

Isadora Artiñán
Ayrılıyorlar mı? üzücü Archie ile olacaklar çünkü dimi neyse onlarda yakışır gibi

✪ Cheryl Blossom ✪
Heather kim mk diyenler için Cheryl ortaokulda sevdiği kız ama anası bunları yatakta basınca mal mal şeyler yapmış bunlarda görüşemiyordu falan şimdi anası rahibe olunca günah çıkarma gibi Heather'ın yolladığı mektupları verdi Cheryl'a bir tanede kız paylaşım yapmış diziye Heather olarak geliyor işte bence hiç yakışmayacaklar gibi duruyor ama evlenirlerse falan hiç şaşırmam umarım çok kötü olmaz
Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
nisalio
varchie bughead ilk sezonlar süperdi