Tartışmalar yenilendi!

Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

7

riverdale 4. sezon için beklentiniz varmı ?

16 yorum · Riverdale kategorisinde açıldı.
azrae

azrae

13. Seviye

4. sezonda heyecanlı olacakmı yoksa çoğu dizi gibi belli bir yerden sonra kötü mü gidecek ?

Mirayy
Mirayy
6 yıl önce

Bence Kurtz dirilmeli 😜

şeker adam
şeker adam
6 yıl önce

bence çok heyecanlı olucak çünkü 3.sezonun son bölümünde jughead öldü yada başına bir şey geldi diye gösteriyorlar bu da bizi heyecanlandırmak için bir yol. bence betty her zaman sevdiği adama archie ye gidicek. betty archie ile beraber olucak jughead de betty kaybettiği için depresyona giricek archie ile jughead kavga edicek fln bence güzel bir sezon olucak .

Melisa Aytekin
Melisa Aytekin
6 yıl önce

hiç sanmıyorum betty ile archienin olacağını çünkü artık dizinin en çok sevilen 2 çifti var oda bughead ve varchie onları ayırırlarsa izlenmeler düşer ve senaristin de en az isteyeceği şey olur

Bu yorum bölüm hakkında spoiler içeriyor. Okumak istiyorsan tıkla.

Melisa Aytekin
Melisa Aytekin
6 yıl önce

3. sezona göre daha eğlenceli olucak diye düşünüyorum çünkü cherylın annesi kaçtı bughead ve varchie ölmedikleri için öfkesi artmıştır .Belki bizimkiler de biraz da olsa tetikte durur . İnşallah serpents ekibi yine birleşir ve çoğalırlar . Ve alice ne oldu nereye götürdüler bu sezon da onları gösterirler ve çok büyük ihtimalle betty ve jughead onun beşine düşeceklerdir . Heyecanla yeni sezonu bekliyorum.

love shine a light
love shine a light
6 yıl önce

cheryl in anası ölsün

bora
bora
6 yıl önce

3. sezona kadar dayandı bence 4. de afallamazlar kadro oldukca sağlam hem ayrıca senaristlerin bu zamnakadarki başarısını da ele alıcak olursak bence 4. sezonda bizi hem daha çok gerilim hemde daha çok heycn bekliyor olucak 🤓

gcb
gcb
6 yıl önce

1. ve 3. sezonlar hakkında daha çok şey öğreneceğiz, heyecanlı olacak ve kesinlikle sarpa sarmayacak diye düşünüyorum.☺☺

@ilaydaeia
6 yıl önce

bok gibi olmasında ne olursa olsun ama cherlyle alaklı olsun tüm seri😍

su
su
6 yıl önce

3.sezonun tamamen içine etmişlerdi umarım 4.sezon bütün bunları düzeltebilirler ve yine umarım beni şaşırtır çünkü artık fazla birşey de bekleyemiyorum bu diziden.

idallydia
idallydia
6 yıl önce

jughead ölmesinde ben hiç zaten öleceğini düşünmüyorum ama yaptığınız yorumlar çıldırtıyor beni

Şeyma Ünver
Şeyma Ünver
6 yıl önce

ölmedi. 4.sezon fragmanında var

gcb
gcb
6 yıl önce

@smile1415 fragman çıktı mı? Nerde yayınlanıyor?

love shine a light
love shine a light
6 yıl önce

@kajicekemedik https://youtu.be/rYWb-GRP8zg

idallydia
idallydia
6 yıl önce

biliyorduğm (haklılık duygusu tebessümü)

Bu yorum bölüm hakkında spoiler içeriyor. Okumak istiyorsan tıkla.

Ceren
Ceren
6 yıl önce

Riverdale beni sürprizleriyle şaşırtan bir dizi oldu. Bence 4. sezon da heyecanlı olur diye düşünüyorum.

İяєм
İяєм
6 yıl önce

Riverdale benim sevdiğim bir dizi ve merakla 4. sezonu bekliyorum umarım kötü bir sezon olmaz.

Gündemden geri kalma!

Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!

Yukarı Çık