Tartışmalar yenilendi!

Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

5

riverdale dizisi görüşleriniz(sevenler için)

26 yorum · Riverdale kategorisinde açıldı.
n.ç

n.ç

9. Seviye

veronica yı sevmiyorum

@luna34
5 yıl önce

Müzikal bölümleri dışında gerçekten güzel. Her bölüme koymasalar o da zevkli ama çok sıktılar

@www11
5 yıl önce

Ben de Veronica ve Archi'yi sevmiyorum

darksaga0
darksaga0
5 yıl önce

evet 3. sezonda biraz sacmaladı herkes oyle diyo bencede oyle ama guzel bi dizi veronica yi başlarda sevmiyordum donradan sevdim betty ah betty su archie dusuncesini bi sal artik archie ye gelirsek onu da seviyorum jighead zaten aşko onu sevmeyen ölsün. neyse dizi baslarda asiri iyi sonlara dogru biraz sıkılabiliyorsunuz ama guzel

Bu yorum bölüm hakkında spoiler içeriyor. Okumak istiyorsan tıkla.

öznur
öznur
5 yıl önce

st clair'a karşı içimde sempati var neden bilmiyorum

@higuys47
5 yıl önce

Daha ikinci sezondayım o yüzden ona göre yorum yapacağım . Öncelikle katilin Betty'nin babası olduğunu düşünüyorum . Hayatımda izlediğim en iyi dizi umarım bok etmezler .

zera'
zera'
5 yıl önce

ilk bölümlerde seviyodum veronicayı. sonra soğudum özellikle archie yokken reggieyle çıkması archie gelince çocuğun yüzüne bakmaması malcaa

redlips
redlips
4 yıl önce

öyle yapmalarının sebebi Veronica ve Reggie'nin gerçek hayatta çıkmasıydı ama sonra Varchie hayranlarından tepki toplayıp yeniden Veronica ve Archie'yi yaptılar so-

Bu yorum bölüm hakkında spoiler içeriyor. Okumak istiyorsan tıkla.

@dizikolik8
5 yıl önce

bence riverdale muq bir dizi bide barcie ye gore kesinlikle bughead daha iyi,guzel ve tatli

@dizikolik8
5 yıl önce

😶😡

@artemis6
5 yıl önce

dizide archi hariç herşey güzel diziyede archi yakışıklı diye başlamıştım ama sonra jug hayranı oldum😜

@solluna001
5 yıl önce

yani sayılır veronica engolu gibi ama bi yandanda seviyorum

Lovelyca
Lovelyca
5 yıl önce

Veonica biraz egolu bir karekteri var ama çokta kötü sayılmaz ağır başlı güzel bir kız

süeda ♡
süeda ♡
6 yıl önce

Veronica'ya bayılıyorum, rolünden ötürü böyle davranmamalısın.

n.ç
n.ç
5 yıl önce

gerçekhayatta evt iyi ama rölünde fazla kişiyle ilişki kuruo ve aynı zamanda kurduklarıyla archienin yanında da görüşüyor bence saygısızlık

redlips
redlips
4 yıl önce

Veronica mı fazla kişiyle ilişki kuruyo? Varchie zaten dizinin ana çiftti Veggie sırf Veronica ve Reggie gerçek hayatta sew diye oldu ve fazla kişi dediğinde 2 kişi yani tam olarak neyin saygısızlığından bahsediyosun

R A R E
R A R E
6 yıl önce

bende pek sevdiğimi söyleyemem çok itici ama jug ve betty'e düşüyorum

n.ç
n.ç
6 yıl önce

aynen

bella
bella
6 yıl önce

bence hepsi gibi oda iyi rol yapıyor

n.ç
n.ç
6 yıl önce

nasıl yani

bella
bella
6 yıl önce

İdare eder

NUR
NUR
6 yıl önce

ne biliyim benim hoşuma gidiyo ya

NUR
NUR
6 yıl önce

iyi kız bence

n.ç
n.ç
6 yıl önce

aynı babası yani kötü ama bence

n.ç
n.ç
6 yıl önce

ne açıdan hoşuna gidiyor?

redlips
redlips
4 yıl önce

şey en son aynı babası dediğin kız sırf arkadaşları için babasını karşısına almıştı yorum her ne kadar eski olsa bile..

redlips
redlips
4 yıl önce

en yakın arkadaşı erkek arkadaşı ile yatıp beraber Veronica'ya ihanet etseler bile Veronica'nın onları affetmesi ve hala onları düşünmesi sırf sevdiği insanlar için babasını karşısına alması bir feminist olarak dizide kadın gücünü çok güzel bir şekilde göstermesi ve mükemmel bir karaktere sahip olmasını senin için yeterli bir sebep mi?

Gündemden geri kalma!

Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!

Yukarı Çık