veronica yı sevmiyorum
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

n.ç
Yorumlar (26)

darksaga0
evet 3. sezonda biraz sacmaladı herkes oyle diyo bencede oyle ama guzel bi dizi veronica yi başlarda sevmiyordum donradan sevdim betty ah betty su archie dusuncesini bi sal artik archie ye gelirsek onu da seviyorum jighead zaten aşko onu sevmeyen ölsün. neyse dizi baslarda asiri iyi sonlara dogru biraz sıkılabiliyorsunuz ama guzel
Bu yorum bölüm hakkında spoiler içeriyor. Okumak istiyorsan tıkla.

@higuys47
Daha ikinci sezondayım o yüzden ona göre yorum yapacağım . Öncelikle katilin Betty'nin babası olduğunu düşünüyorum . Hayatımda izlediğim en iyi dizi umarım bok etmezler .

zera'
ilk bölümlerde seviyodum veronicayı. sonra soğudum özellikle archie yokken reggieyle çıkması archie gelince çocuğun yüzüne bakmaması malcaa

redlips
öyle yapmalarının sebebi Veronica ve Reggie'nin gerçek hayatta çıkmasıydı ama sonra Varchie hayranlarından tepki toplayıp yeniden Veronica ve Archie'yi yaptılar so-
Bu yorum bölüm hakkında spoiler içeriyor. Okumak istiyorsan tıkla.
@dizikolik8
bence riverdale muq bir dizi bide barcie ye gore kesinlikle bughead daha iyi,guzel ve tatli

@artemis6
dizide archi hariç herşey güzel diziyede archi yakışıklı diye başlamıştım ama sonra jug hayranı oldum

Lovelyca
Veonica biraz egolu bir karekteri var ama çokta kötü sayılmaz ağır başlı güzel bir kız

süeda ♡
Veronica'ya bayılıyorum, rolünden ötürü böyle davranmamalısın.

n.ç
gerçekhayatta evt iyi ama rölünde fazla kişiyle ilişki kuruo ve aynı zamanda kurduklarıyla archienin yanında da görüşüyor bence saygısızlık

redlips
Veronica mı fazla kişiyle ilişki kuruyo? Varchie zaten dizinin ana çiftti Veggie sırf Veronica ve Reggie gerçek hayatta sew diye oldu ve fazla kişi dediğinde 2 kişi yani tam olarak neyin saygısızlığından bahsediyosun

NUR
ne biliyim benim hoşuma gidiyo ya

redlips
şey en son aynı babası dediğin kız sırf arkadaşları için babasını karşısına almıştı yorum her ne kadar eski olsa bile..

redlips
en yakın arkadaşı erkek arkadaşı ile yatıp beraber Veronica'ya ihanet etseler bile Veronica'nın onları affetmesi ve hala onları düşünmesi sırf sevdiği insanlar için babasını karşısına alması bir feminist olarak dizide kadın gücünü çok güzel bir şekilde göstermesi ve mükemmel bir karaktere sahip olmasını senin için yeterli bir sebep mi?
Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
@luna34
Müzikal bölümleri dışında gerçekten güzel. Her bölüme koymasalar o da zevkli ama çok sıktılar