İlk çıktığı zamanlar büyük bir ilgiyle karşılanan Riverdale i duymayan
kalmamıştır. Şahsen 3.sezona kadar izleyip devamını izleyemedim
malesef. Ben devam etmesem bile 5.sezona kadar her bölümü izlemiş
olan hem yerli hem yabancı büyük bir fan kitlesi var. Dizi hakkındak
görüşlerinizi ve favori sezonunuzu merak ediyorum.
Yorumlarınızı bekliyorum.
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

Luii
Yorumlar (14)

@brookedavis
Birkaç sene oldu izleyeli tamamını izleyemedim saçmalığından. Başroldeki kızıl saçın çıkmadığı bir ben kaldım. Bu yüzden diziden acayip soğudum kimse hislerini bilmiyor ya da ilişkilere önem verilmiyor. Kimin ne hissettiği belli değil kim kiminle diye dusunmekten diziye odaklanılmıyor samimi bulmadım
Bu yorum bölüm hakkında spoiler içeriyor. Okumak istiyorsan tıkla.

İnci Su
Riverdale'e büyük bir önyargı ile başladım ama baya sardı açıkçası. Clingy lise dizilerini seviyorsanız izleyin defrtyjuk7ı (laf aramızda ben bayılırım ehem) Mistik ve kriminal bir yanı var ve bu insanı kurgunun içine çekiyor. Özellikle senaryo ile ilerleyen karakter gelişimini çok net gözlemleyebileceğiniz bir dizi. Birçok kesim tarafından ergen dizisi olarak nitelendirilse de bence kaliteli bir yapım. Karakterler liseyi bitirdikten sonra devam etmesi ve çokça shiplenen best copule'larımızı ezip yeni çiftler oluşturmaya çalışmaları fandom'u üzmüş genel gözlemlerime göre. (bkz bughead, varchie, chony) Alternatif evren bölümü güzel bir toparlamaydı çünkü iyice içine *ıçmışlardı dürüst olmak gerekirse. Yine de benim severek beğenerek izlediğim bir dizi. Normalde dizi izlerken müzikalleri atlarım ama Riverdale müzikal bölümleri bile inanılmaz keyifli. (Özellikle seventeen söyledikleri bölüm , sanırım üçüncü sezondaydı idk fs, oyuncular kendi seslerini kullanmış autotune olmadan ki bu epey etkileyici) Sabrina collab sezonu ilginçti, son bölüme kadar sabrina ile ilgisini çözmeye çabaladım. (Riverdale'e başlamadan hemen önce Sabrina'yı bitirmiştim.) Son sezonda favori karakterim olan ikonik Cheryl Blossom'a yazık edildiğini düşünüyorum. Madeline Petch inanılmaz başarılı bir oyuncu <3<3 Artık kabak tadı veren Archie'nin kahraman olma çabası sahnelerine rağmen diziyi bırakmama engel olan bir diva kendisi. Bu karakterin ayrı bir diziyi bile hak ettiğini düşünüyorum. (Riverdale izleyenler için: Evet çok ağır Archie Cheryl shipliyordum olmamasına üzüldüğüm için Archikens'a azıcık dolmuş olabilirim.) Diziye üç beş bölüm izler sıkılır bırakırım diye başlayıp kendimi Riverdale editleri izlerken buldum. Uzun lafın kısası, izleyin/izletin.
Bu yorum bölüm hakkında spoiler içeriyor. Okumak istiyorsan tıkla.

yena
İlk 2 sezonunu severek izlediğim ancak sonradan sıkmaya başladığı için yarım bıraktığım nadir dizilerden biri

Edy
aslinda guzel ilk zamanlarda en azindan özellikle arch, hiram gibi karakterlerin sahneleri iyice çöp paso atlayarak izliyorum onlarin sahnelerini eski heyacan kalmadi 5. sezondayim ve bu sezonun artik gercekten final yapma zamanı bence
@cansuuuyusuf
hamgi sezon olduğunu hatırlamıyorum ama dörttü sanırım o berbattı sonra bıraktım zaten

finebyme
kalitesiz olduğunu bile bile iki sezon izlemiştim boşluktan devam etmek de içimden gelmiyo türlü saçmalıklar var

@filmkasifi
ben 5.sezona kadar izledim ve aşırı beğendiğim bir dizi evet 3.sezonu benim icin o kadar kötü gelmedi bence 4.sezon dayanılmaz kötüydü ama yinede izledim ki ztn 4.sezon son 6 bölüm toparladilar 5.sezon 1.boluju izledim ve devam etmeyi düşünüyorum

@laloztelcan
ortaokulda izlenir o zaman sarıyor onun dışında full zaman kaybı gibi bence gereksiz uzun kısa olsa çok güzel olurmuş da izlenmez bu saatten sonra gereksiz
Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
Arda⸸
Archeryl>>>>>>