bence şu an hayır başta ilk 2 sezon bi izleme isteğide uyandırıyordu işte lise olayları havalı çocuklar cinayet falan bir gideri vardı ve güzel başlamıştı zamanla sçıp batırdılar bence aşırı sıkıcı ve unrealıstıc bi dizi oldu HELE BETTY VE ARCHIE SAÇMALIĞI cidden bko oldu sizce?
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

zeyneqp
Yorumlar (22)

@iamthebrokenone
bence 1. 2. ve 3. sezon harikaydı. Çoğu kişi 3. sezonu pek sevmemiş ama benim en sevdiğim sezon 3. sezon oldu hele o son bölümdeki av oyunu... neyse 4. sezon idare ederdi yani iyi de değil kötü de değil ama 5. sezon vasatın da üstüydü yani sanki sırf yapmak için yapmışlar. Bölümler sarmıyordu ve Archie... öğk

Aura?
Cheryl için katlanıyorum(yoksa izlenmez 1 sezondan sonra) ama 5 sezonda sahneleri iyice azaltmışlar

saerin
ilk 2 sezon iyiydi bence 3. sezon da biraz bozdu çok güzel değildi ama izlenebilecek gibiydi izlediğim zaman netflix de 4. sezon olmadığından izlemeye yeltenmemiştim zaten daha sonra birsürü kötü yorum gördüm iyice hevesim kaçtı şimdi kaldığım yerden devam edicem bitirmiş olmak için

welcome
Herkes olumsuz yazmış ama BENCE dizi çok güzeldi taaa ki 5. sezona kadar, bir kere çiftler ayrıldı arkadaş olarak toplandılar gibi bir şey oldu.Hepsi kendi yollarını çizdi .Ben zaten Bughead için izliyordum ayrıldılar ve benim için dizi bitti.5. sezonda max 2-3 bölüm izlemişimdir, sonra sinirlenip bıraktım.Eğer izlemediyseniz 4 sezon izleyin derim.

shehashislove
riverdale fanları çok toxic diziyi izlediğiniz zaman değmeyeceğine dair bir yorum yapmıştım yeni sezonda (izlemedim) ve o kadar çok salakça yorum aldım ki hala ısrarla kabul etmiyorlar sakız ettiler diziyi

Bu yorum bölüm hakkında spoiler içeriyor. Okumak istiyorsan tıkla.

@valissanorm
YA ŞİMDİ ŞÖYLE BİŞEY VAR BAŞLARI İYİYDİ ALLAH VAR YİĞİDİ ÖLDÜR HAKKINI YEME AMA SONRA BOZMAYA BAŞLADI DEDİM BELKİ TOPARLARLAR AMA MALESEF B*K YOLUNA DOĞRU GİDİYOR ÖZELLİKLE SON SEZONDAN HİÇBİR ŞEY ANLAMADIM GÜZEL DİZİ BULAMADIĞIM İÇİN DE ŞİMDİ İKİNCİ KEZ TEEN WOLF İZLEMEYE GİDİYORUM HADİ BYE
@yarenily
ilk 2 sezon yine saçma olsa da izlettiriyordu kendini ama bir süre sonra iyice saçmaladılar. Olayların hep baş karakterlere gelmesi bazı şeylerin çok ön görülmesi vs

Sütlü_Kahve
İlk sezonlar güzeldi ama sonra saçmalamaya başladı bence izlemeye değmez vakit kaybı. (Tabi senin kararın)

---elif---
Bence 4 ve 5. sezon çok sıkıcı ve saçmaydı. 4. sezona kadar sıkılmadan izlemiştim.

Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
-Blodreina
Ortalama