Arkadaşlar bu tartışma konusunu Riverdale!in gelecek bölümlerinde ne olacak ne olabilir bunun için açtım umarım fikirlerinizi burada söylersiniz. Çünkü diziyi ciddi seviyorum ve buradaki bi çok kitlenin Riverdale izleyicisi olduğu da trendlerde belli oluyor zaten .
Şimdi ben diyorum ki Riverdale izleyicileri gelsin buraya izlediği bölümleri üst kısma yazsınlar ve o bölüm hakkındaki düşüncelerini söylesinler ve ne olabileceğini söylesinler biz de kendi düşüncelerimizle karşılaştıralım hem güzel bi sohbet ortamı olacağını düşünüyorum hem de eğleniriz işte ya.. Bildiğiniz gibi diz 4.sezonda ve son olarak 12. bölümü yayınlandı ve ona karşın yorumlar yapmak isterim. o yüzden yeni sezonu izlemediyseniz ve spoiler sevmiyosanız okumayın tartışmaları bencee.. ya da daha iyi bi fikrriniz varsa paylaşın öyle yapalıım
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

lutk3n
17. Seviye
Yorumlar (3)
Yorum alanı sadece üyelere özeldir. Giriş Yap & Kayıt Ol.
Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
lutk3n
Spoiler şimdi 12.bölümde olmasa bile önceki bölümlerde son sahnelerde hep Jug ın ölümü yer alıyordu. Başta kimse inanmadı normal olarak. Çünkü Jug hem başrol hem de cidden o grubun beyni. Bildiğiniz üzere Jug bir hikaye yazacaktı ve çoğu kullanıcı ( ben de dahil ) Jug ın ölmesini hikayeye bağlayıp hikayeden kesitler olduğunu söyledik. Ama bu ölüm sahneleri artınca ve morgda falan görülünce Ju herkes inanmaya başladı Jug ın öleceğine. Ben bu bölümde şu kanıya vardım: Henüz yönetmenlerden açıklama gelmedi sanırım 5. sezona dair ama bence bu sezon final olsa da olmasa da jug ölmeyecek. çünkü zaten bu bölümde Stonewall okulundan ayrıldı ve Betty le şuan arası aşırı iyi. tamam bi iki bölüm sonra okula geri dönebilir hatta Bet le arası çok kötü de olabilir. Bet in karanlık tarafı olduğunu da kabul eder herkes zaten ama hiçbir zaman jug ı öldürecek raddeye gelmez ilişkileri bence.. hadi ona da geldi diyelim arkadaşlar Bet Jug ı öldürse Arch sessiz kalır mı kalmaz hem Jug onun en eski ve en iyi arkadaşı olduğundan hem de babası haksız yere öldü sırf yolda kalmış bi kadına yardım ederken öldü yani ölüm, öldürme konularında normalden daha duyarlı. Bet öldürse Arch söyler bence. Ya da Bet yanlışlıkla öldürse bi şekil zaten kendi teslim olur ama bu ölüm sahneleri ne iş çok merak ediyorum ve sizin fikirlerinizi merak ediyorum. Siz ne düşünüyorsunuz ??
autumnoodles
Yayınlandığı için çok geç okumuşum bunu diyorum :)
autumnoodles
Ve bende aynen senin gibi düşünüyordum
Bu yorum bölüm hakkında spoiler içeriyor. Okumak istiyorsan tıkla.