Tartışmalar yenilendi!

Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

-8

sizce 5. sezon nasıl biticek

5 yorum · Riverdale kategorisinde açıldı.
@herobora13

@herobora13

17. Seviye

.

@kubra185
4 yıl önce

Şuan dizi 5. sezonun 6. bölümüne kadar acaip değişik bir şekilde ilerledi ki diziden soğuma noktasına geldim. Son 2 3 bölüm o kadar boş bölümlerdiki nasıl devam ediceklerini kestiremiyorum. Ama umarım bu şekilde devam etmeyip eski ve gerçek riverdale yi görürüz. Ben Betty ve Jughead in cinayetleri çözmeye çalışmasını, Veronica nın babasına karşı kazanmasını, Archie nin insanlara yardm etmeye çalışmasını özledim...

fatiliii
fatiliii
4 yıl önce

gene bir gizemmizem olur onu çözerler, riverdaleyi kurtarmaya çalışırlar, beetyle jughead tekrar birlikte olur, veronica kocasından soğur ama archieyle birlikte olacaklarını sanmam ve cherlyle malikanede birşeyler olur ve sezon bittiii

Azra
Azra
4 yıl önce

eğer 5.sezon finalse , nedense ban bittiğinde dizi havada kalıcak gibi geliyor ,sonuçta dizi genellikle polisiye tarzı gidiyordu . geçmişi ve şimdisi kotu olan bi lisede geçiyor ve karakterler mezun oldu . daha fazla bir sey ekleyebileceklerini sanmıyorum. ya da bi olay olur ve bunlae tekrar buluşur , hayat guzel devam eder falan . boyle de biletbilir

@melmel
4 yıl önce

final değilmiş 6.sezon onayı almış

Azra
Azra
4 yıl önce

@melmel ama daha fazla ne işlebilirler kin artık inşallah the 100 gibi sonda sıçıp b atırmazlar

Gündemden geri kalma!

Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!

Yukarı Çık