1- Diziyi nasıl buldunuz?
2- Dizinin son bölümünü biraz anlatır mısınız pek anlayamadım biraz kafam karıştı orada.
3- Genel olarak diziden çıkarılması gereken sonuç ne sizce.
Soruların sırası önemli değil, kafanıza göre konuşabilirsiniz. Ama dizinin son 2 bölümünü pek iyi kavrayamadım. Biraz anlatırsanız sevinirim hani çıkarılacak bir sonuç vs.
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.
♡Dizi İzleyicisi
Yorumlar (11)

@incixx
dizi izlerken güzel de bittikten sonra peşine düşülmeyecek bir dizi bence. çıktığı zamanlarda izlemiştim sarmıştı ama şimdi eh işte diyorum. sonuna gelicek olursam böyle bir dizi için çok havada ve anlamsız bir finali vardı bence. sonunu ben de anlamadım sdfhjs

Peanut butter
Edge of tomorrow, Groundhog day ve happy death day filmlerine benzer bir diziydi. Açıkçası karakter komikti ama 2.sezon gelse izler miyim? Sanmıyorum.

İlayda Sena
Diziden çıkan en güzel anlam: Hayatımızda yapıp yapmama arasında gittiğimiz küçük tercihler bazılarının hayatına ışık olabilir...

Brooke
ben çok beğendim zamanında geriye gitmesi ve geçmişinin değişiyor olması harika olmuş. hep zamanda ileri geri gidilen veya döngüye girilen dizi ve fimleri sevmişimdir.

Draculaxxx
Dizi kat kat matruşka bebekleri gibi katmanlı bir dizi ve hayranlıkla izliyorsun. Ama bazı yerlerde insan zihninin yapısından dolayı error verebilirsin. Kısır döngüde olduğunu sandığın an ilerleyen bir dizi. Karadelikte olduğunu düşün mesela karadelikte olduğunu düşündüğün an hiçbir yerdesin gibi bir dizi. Baya efsaneydi. çoook anlamlı aslında ana karakterin geçmişindeki sorunları çözerek ilerlemesi(klasik olay örgüsü) ama yine de iyi

iremkk
dizi çok güzel. bana göre son bölüm paralel evrenle ilgiliydi birbirlerini bulmaları falan öyle düşünüyorum ilk başta ben de anlayamamıştım ama dizi demleniyo düşündükçe anlam kazanıyo yani nasıl anlatılır o sahneler çok karışık kısaca paralel evren mantığını yapmışlar
Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
giz'
dizi bence gayet güzeldi posterdeki gibi her ilerleyen bölümde daha da aydınlanıyorsun ne oduğu hakkında dizizyi ik çıktığı zamanlar izlemiştim o yüzden finali net hatırlayamıyorum ama devamı gelecek şekilde bitmişti belki 2. sezonda daha net anlarız finali