Tartışmalar yenilendi!

Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

5

ters köşe dizi önerir misiniz

24 yorum · Safe kategorisinde açıldı.
@moresvet

@moresvet

21. Seviye

sağlam ters köşe dizileri önerir misiniz mesela behind her eyes gibi sonu tahmin edilmesin beni şoka uğratsın

şilacan
şilacan
5 gün önce

Mulholland drive

Hedonist
Hedonist
1 hafta önce

Springfloden (2016-2018/Isveç) 2 sezon scandinoir

@bulent29
1 hafta önce

THE OTHERS (Nicole Kidman) der ve susarım..

Skyrevan Shodowflame
Skyrevan Shodowflame
1 hafta önce

Dizi değil ama film önere bilirim. Sihirbazlar çetesi, Havoc

Bədbin
Bədbin
4 ay önce

yok ki

senaㅤ  ㅤㅤ
senaㅤ ㅤㅤ
7 ay önce

time lapse, film. bazı yerleri sıkıcıydı ama kesinlikle ters köşeli ve çerezlik

mineress
mineress
8 ay önce

Chained

@josephyobo6
8 ay önce

how to get away with murderer izleyebilirsin.

⋆
11 ay önce

profilimde koloksiyonum var arkadaşlar göz atın derim

Maşanın pembe şalı
Maşanın pembe şalı
1 yıl önce

"Altıncı His" sonunda şok olmuştum

@beyzagustd
1 yıl önce

dizi degil ama film Forgotten cok iyiydi izleyin

@anesssblack
4 ay önce

Kesinlikle, ters köşe deyince akla ilk gelen filmlerden.

@xpermin
1 yıl önce

Kesinlikle Predestination en sağlam ters köşe filmlerden aynı zamanda beyin yakan cinsten ve tabi ki İçimdeki Yangın, dizi olarakda The Mist ters köşeden ziyade süpriz sonlu diyelim.

Nzshbz
Nzshbz
1 yıl önce

öncelikle ters köşenin alasını Sleepaway Camp de yaşamıştım. Ama öyle böyle değil. Ancak film o kadar sıkıcı, saçma ve gereksiz ki bana göre atlayarak izlemiştim. Bunun aksine yorumları hep çok beğenildiğini söylüyor. Tavsiye ediliyor. ben beğenmemiştim ama konusuna bakıp izlmek istersen ters köşe olursun

meyve
meyve
1 yıl önce

Cruel Summer beğenir misin bilmem aklıma bu geldi

⋆
1 yıl önce

Dizi olarak A murder var başka vardıda hatırlamıyorum Film olarak The pale blue eye , Tenet ,Nilde ölüm doğu ekspiresi bu adamın 3 filmi güzel.The father ters köşelik değil pek ama gerçekten güzel bir film , les chambres ,Follow me bu film gerçekten sonunda oha nee diceniz bir film ,Angel of mine bu filmde sonunda tahmin edebilenler var ama ters köşeli bence , Umarım beyenirsiniz iyi seyirler

Nick's Pizza
Nick's Pizza
1 yıl önce

Ben the blacklist izliyorum bu aralar sonu hiç beklemediğim gibi bitiyor ve aşırı sürükleyici. Herkes biliyodur bu diziyi ama izlemediysen izle bence izlemeyen bir şey kaybeder

caniko
caniko
1 yıl önce

Ters köşeli dizi film aradığımda ve bulup izlediğimde keyif alamıyorum. Ters köşe olacağını biliyorum çünkü ama yine de sana Clickbait'i öneririm

caniko
caniko
1 yıl önce

Altta önerdiğim diziyi önermişler yeni gördüm. O yüzden Mouse ve Blind'ı da önerebilirim. Kore yapımıı sevmiyorsan eğer bunlar sevmene de yardımcı olur. İkisi de ters köşeli

@darlydixonn
1 yıl önce

Ters köşe konulu dizi pek bulunmuyor daha çok filmlerde görüyoruz. Ama izlemediğim anlamına gelmiyor izlediklerimse Clickbait ve The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window (baya kısadır başlığı) sonu tahmin edilemez diziler en azından benim için öyleydi bunları izleyebilirsin..

@moresvet
1 yıl önce

filmde olur ama bilindik ters köşe filmlerini izledim çok bilinmeyen filmler var mı?

@darlydixonn
1 yıl önce

The Truman Show - Follow me - Sightless - Extinction - Mother/Android - Fractured - The call - Last christmas bunların hepsi birbirinden güzel dahası var ama aklıma gelmiyor. Sonuyla hepsi beni çok şaşırmıştı izlemeni tavsiye ederim.

@darlydixonn
1 yıl önce

Özellikle Follow me - sightless ve Fractured bunların sonunu tahmin etmek imkansız.

Gündemden geri kalma!

Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!

Yukarı Çık