sağlam ters köşe dizileri önerir misiniz mesela behind her eyes gibi sonu tahmin edilmesin beni şoka uğratsın
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

@moresvet
Yorumlar (24)

@xpermin
Kesinlikle Predestination en sağlam ters köşe filmlerden aynı zamanda beyin yakan cinsten ve tabi ki İçimdeki Yangın, dizi olarakda The Mist ters köşeden ziyade süpriz sonlu diyelim.

Nzshbz
öncelikle ters köşenin alasını Sleepaway Camp de yaşamıştım. Ama öyle böyle değil. Ancak film o kadar sıkıcı, saçma ve gereksiz ki bana göre atlayarak izlemiştim. Bunun aksine yorumları hep çok beğenildiğini söylüyor. Tavsiye ediliyor. ben beğenmemiştim ama konusuna bakıp izlmek istersen ters köşe olursun

⋆
Dizi olarak A murder var başka vardıda hatırlamıyorum Film olarak The pale blue eye , Tenet ,Nilde ölüm doğu ekspiresi bu adamın 3 filmi güzel.The father ters köşelik değil pek ama gerçekten güzel bir film , les chambres ,Follow me bu film gerçekten sonunda oha nee diceniz bir film ,Angel of mine bu filmde sonunda tahmin edebilenler var ama ters köşeli bence , Umarım beyenirsiniz iyi seyirler

Nick's Pizza
Ben the blacklist izliyorum bu aralar sonu hiç beklemediğim gibi bitiyor ve aşırı sürükleyici. Herkes biliyodur bu diziyi ama izlemediysen izle bence izlemeyen bir şey kaybeder

caniko
Ters köşeli dizi film aradığımda ve bulup izlediğimde keyif alamıyorum. Ters köşe olacağını biliyorum çünkü ama yine de sana Clickbait'i öneririm

caniko
Altta önerdiğim diziyi önermişler yeni gördüm. O yüzden Mouse ve Blind'ı da önerebilirim. Kore yapımıı sevmiyorsan eğer bunlar sevmene de yardımcı olur. İkisi de ters köşeli

@darlydixonn
Ters köşe konulu dizi pek bulunmuyor daha çok filmlerde görüyoruz. Ama izlemediğim anlamına gelmiyor izlediklerimse Clickbait ve The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window (baya kısadır başlığı) sonu tahmin edilemez diziler en azından benim için öyleydi bunları izleyebilirsin..

@moresvet
filmde olur ama bilindik ters köşe filmlerini izledim çok bilinmeyen filmler var mı?

@darlydixonn
The Truman Show - Follow me - Sightless - Extinction - Mother/Android - Fractured - The call - Last christmas bunların hepsi birbirinden güzel dahası var ama aklıma gelmiyor. Sonuyla hepsi beni çok şaşırmıştı izlemeni tavsiye ederim.

@darlydixonn
Özellikle Follow me - sightless ve Fractured bunların sonunu tahmin etmek imkansız.
Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
şilacan
Mulholland drive