hadi bi yorumları alalım dizinin kritiğini yapalım ne düşünüyosunuz?
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

@damllaguney
Yorumlar (9)

Drexells
ciddi senaryo problemi var
İstanbuldan adanaya trenle gidilmez İstanbuldan adanaya pegasus yada türk havayolları dahil hepsi uçuyor :)

@s1mge
Neden dizi adı altında bu kadar sıkıcı ilerlediğini anlamadım. Film olarak yapsalardı harika bir konu, harika oyuncular çok daha iyi olurdu diye düşünüyorum... Onca bölüm ee şimdi de bir şey olmadı diyerek izledi çoğu kişi, film olarak karşımıza gelseydi bence çok daha sevilirdi diye düşünüyorum..

@damllaguney
film olarak gelse dahi rezalet bir sey olacagindan eminim okey konu cok iyi ama yapamamislar

nisalio
Dizinin konusu çok güzel aslında ama işlemeyi bilememişler sadece bir teori var tutturmuşlar o kız önemli, maran o kız senin için önemli.. 7 bölüm bir sey olmadan geçti açıkçası 8.bölüm yani final de bir şeyler anlatıldı bir şeyler oldu gibi ama bence aşırı yüzeysel işlemişler konuyu oyuncular falan da iyiydi aslında gayet sanırım tüm konuyu 2.sezona bırakmışlar ama keşke daha iyi olsaydı ilk sezon

@damllaguney
tum kadroyu serenay tasimis zaten onun oyunculugu olmasa bi oyunculuk goremezdik yani ayrica evet dizinin konusu cok guzel ama olmamis yani buna katiliyorum cok daha guzel seyler cikabilirdi

Gülmek sana yakışıyor
Normalde bir diziyi diğer diziler ya da filmler ile karşılaştırmayı sevmem ama her ne kadar imbd'den kötü puanlar alsa bile efsane film serisi twilight çakması ne yazık ki. İzlenir elbet ama aynı sahneleri görünce çok bir şey değişmiyor. Bakalım neler olacak.

@exceptpink
Dizi belli bir kalıp içerisinde değil, genel olarak çok yüzeysel işlenmiş. Sırf konu nereye bağlanacak diye izledim.

iremkk
dizi genel olarak güzel ama biraz yavaş ilerliyor izleyecek diziniz kalmadıysa izleyeyin ikinci seçenek olabilir diziye puanım 6.5 ikinci sezonu çıksa izlerim
Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
ElCapitan
Berbat B.O.K gibi bir dizi bunun yerine açın Şahmaranın Kanal 7 yapımı filmi var daha iyi olmuş o.