neden 2. sezonun finali bu kadar kötü bitti bir sezon daha çıkması için mi sizce sebebi nedir?
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

@necdetkaan
Yorumlar (8)

@queenbb
Jean'in hamile kaldığını öğrenince cidden gerçekten mi mooduna girdim. Basbayaa türk dizisine döndürdüler o olayda. Maeve ve Otis'in arasının da dizi devam ettiği sürece refaha ermeyeceği, sürekli bi bokluk çıkacağı belliydi o yüzden hiç yadırgamadım ve umursamadım. Adam'a gerçekten çok üzülüyorum ve 3. sezonda iyi olduğu bir uğraş bulmasını, babasıyla arasını düzeltmesini istiyorum. Ayyrıca 7. bölümde ressmen girl power kusmuştum, gerçekten çok hoştu. Daha çok bu konulara değinirse tadından yenmez. Genel olarak komik ve toplumsal sorunlara değinen bi dizi, kesinlikle zaman kaybı olduğunu düşünmüyorum.
Bu yorum bölüm hakkında spoiler içeriyor. Okumak istiyorsan tıkla.

Ashléy
2.sezon bence boştu ve gerek yoktu bu kadar uzatılmasına sadece finali değil neredeyse tamamı kötüydü

Yusuf Buğra Aykurt
amaç merak uyandırmak işte , 3. sezon başı guzek başlıyacak demek bu ;))

Başar Kabil
1. sezon sezon sonundada merka uyandırıp bitirmişti yine aynnısını yapıyo yani evet

Bu yorum bölüm hakkında spoiler içeriyor. Okumak istiyorsan tıkla.

Draculaxxx
Bence biraraya gelse malum ikili tadı kaçar dizinin. heyecanlandırmak için yaptıklarını düşünüyorum
Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
Aura?
1.sezon finali ile paralel