Tartışmalar yenilendi!

Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

9

sex education hakkında düşünceleriniz ?

33 yorum · Sex Education kategorisinde açıldı.
tony_montana

tony_montana

9. Seviye

Son bölüm (kısım) hakkında düşünceleriniz neler ?

Sizce 2.sezon gelirmi istiyormusunuz ?

Bu diziye benzer dizi önerirmisiniz ?

---Benim Görüşüm---

Bu mesaj spoiler içeriyor. Okumak için tıkla.

stormi reis
stormi reis
6 yıl önce

hiç bir vasfı olmayan dizi.

@yakup57
6 yıl önce

sırf sex için izlenebilcek bir dizi değil gayet sarıcı bir dizi ama bölümleri uzatılabilir

sude şafak
sude şafak
6 yıl önce

bence haksızsın yani sonuçta Otis Maeve'i bekledi ve Maeve Jackson'ı seçtiğinde bile sessini çıkarmadı -tamam ondan önce Jackson'a karşı hinlik yapmış olabilir🙂-

Zey
Zey
6 yıl önce

Bence dizinin sonu gayet iyi bitti eğer Maeve ile Otis öpüşseydi, sevgili vs. olsalardı 2. sezon için çok fazla" ya ne olacak " diye düşüneceğimiz, beklentilerimiz daha az olacaktı. Jackson'ın gay çıkması hem şaşırtıcı hem de mantıklıydı bütün o siniri, sevgilisiyle ilişkisindeki donukluğunun sebebi falan açıklanmış oldu. Sürükleyici 8 bölüm oldu. Daha fazla bölüm olsaydı sıkabilirdi diye düşünüyorum.

@yakup57
6 yıl önce

jackson gay değil ki adam gay ve erik

Baran Teller
Baran Teller
6 yıl önce

Efsane bir diziydi ama sonunu beğenmedim..

R
R
6 yıl önce

Yer yer kara mizah yapılmış, yer yer saçmalamış dahi olsa ergenlik ve gençlik problemleri üzerine güzel bir manifesto olduğunu düşünüyorum. Adından da anlaşılacağı gibi bolca +18 sahne de içerse, izledikçe genç olarak günlük hayatta karşilaştığımız sorunlardan ve kişilik problemlerinden izler görmek mümkün. Birçok gençlik dizisine kıyasla karakterler havada kalmayıp, iyice derinleştirilmiş. Özellikle bazı karakterlerin hikayesini görmek için bile diziyi izlemeye devam ediyorsunuz. Muhteşem derinlikte bir dizi diyemem fakat karakterlerin işlenişi, çekim teknikleri ve renkler olarak gayet keyifliydi. İkinci sezonu merakla bekliyorum.

kayzerus
kayzerus
6 yıl önce

popülerliğinden özellikle ergenlerin yoğun ilgisinden dolayı ilk başta önyargıyla yaklaştığım sonra Asa Butterfield için şans verdiğim bir gençlik dizisi iyi de diyemem kötü de diyemem çok boş zamanım olursa izlenir bence

Eren Kul
Eren Kul
6 yıl önce

izlenmez ya boş

Rookie_
Rookie_
7 yıl önce

dizinin sonunu öyle beklemiyodum ama beklemediğim çogu sey ben sasırttı ve izlememe isteğimi arttırdı güzel bir dizi heleki son bölümlerini ard arda izlediim

@hughjackman
7 yıl önce

hayatımda izlediğim en kötü 4 bölümdü

Okan
Okan
7 yıl önce

dizinin sonu gayet iyi bitti aslinda maeve haketmisti zaten siyahi kizida takmayjn sezon sonu heyecani olsun diye yapilmis bisey bidaki sezon onemini kaybedicektir otisi milli edicek kisi maeve....

Phillip J. Fry
Phillip J. Fry
7 yıl önce

1 Günde bitirisin

Baran Teller
Baran Teller
7 yıl önce

Sex Education izlerken ilk bölümden kulaklık takmanız gerekebilir çünkü ilk sahnede seks var 🙂

Rookie_
Rookie_
7 yıl önce

genelde dizi böyle ilk bi 4 bölümde falan var sanırım :)

Bu yorum bölüm hakkında spoiler içeriyor. Okumak istiyorsan tıkla.

Baran Teller
Baran Teller
7 yıl önce

@xvarius_r kardeş bu diziye benzettiğim bir dizi the end of the fu2cking world yani ben biraz benzettim hem liseliler birazda seks var dizide oyle diyim sana

Baran Teller
Baran Teller
7 yıl önce

Son yer ile ilgili yer kötü olmuş orda zenci arkadaş değil maevie ile öpüşmesi lazımdı..

Baran Teller
Baran Teller
7 yıl önce

çerez gibi dizi biz erkekler biraz sex düşkünü olduğumuzdan çok sevdik açıkcası 🙂)

lil muqur
lil muqur
7 yıl önce

Çok fazla durum komedisi yapılmış baydı ama bitirdim.

Mert Avşar
Mert Avşar
7 yıl önce

otis ruh hastası

Mert Avşar
Mert Avşar
7 yıl önce

2. sezon kesin gelsin

Profesör
ProfesörYönetici
7 yıl önce

Kesin gelecek ;)

Okan
Okan
7 yıl önce

2.sezonun son bolumunde maeveyi anca becerir

@otismilburn
7 yıl önce

aynen çok iyiydim son sahnede. maevenşn gereksiz tribide hiç çekilir değil canım.

Rookie_
Rookie_
7 yıl önce

😍

Rookie_
Rookie_
7 yıl önce

bence ilginç bir dizi ama hoşuma gitti sürülüyor insanı 😋

@furkanmtn
7 yıl önce

Sarmadı 6.bölğmde bıraktım zamanımı daha iyi dizilere harcamak için 😂

Emir Bey
Emir Bey
7 yıl önce

kulaklıkla izlenilmemesi gereken bir dizi bi prison break ilk sezonunda bide bu dizide kulaklık kemirdim, bana 120 liraya mal oldu ve şey meave'nin yaptığı gereksiz kıskançlık rahatsız edici geldi ya, sen git kendine fuckbudy ayarla sonra onunla sevgili ol ardından da trip at. Rahatsız edici bi sondu 😕

@ugurekiz99
7 yıl önce

iyi dedin kral; sonun böyle biticeği bir klişe zaten çok belliydi.

Rookie_
Rookie_
6 yıl önce

katılıyorum çok dogru bir düşüncee

Pinkett
Pinkett
7 yıl önce

dizi sardı ve güzeldi son sahneyi nedense maeve ile olsun istedim ama hayırlısı

@smt7una
7 yıl önce

daha dziyi bitirmedim ama ortam bana acayip gıcık geldi ulan hayatınızda tek odağınız sex mi be kardeşim hem bunlar nasıl liseli bunlar nasıl evler bu nasıl okul acayip kıskandım ve gıcık oldum

Zemheri
Zemheri
7 yıl önce

o son sahnede kendi evladım öpmüşmüş gibi gururlandım.. derinden oooh çektim, 2. sezonu bekleme dileğiyle: )))

damla
damla
7 yıl önce

2. sezon gelmeli bence bu arada görüşlerine katılıyorum 😃

Gündemden geri kalma!

Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!

Yukarı Çık