Son bölüm (kısım) hakkında düşünceleriniz neler ?
Sizce 2.sezon gelirmi istiyormusunuz ?
Bu diziye benzer dizi önerirmisiniz ?
---Benim Görüşüm---
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

tony_montana
Yorumlar (33)
@yakup57
sırf sex için izlenebilcek bir dizi değil gayet sarıcı bir dizi ama bölümleri uzatılabilir

sude şafak
bence haksızsın yani sonuçta Otis Maeve'i bekledi ve Maeve Jackson'ı seçtiğinde bile sessini çıkarmadı -tamam ondan önce Jackson'a karşı hinlik yapmış olabilir-

Zey
Bence dizinin sonu gayet iyi bitti eğer Maeve ile Otis öpüşseydi, sevgili vs. olsalardı 2. sezon için çok fazla" ya ne olacak " diye düşüneceğimiz, beklentilerimiz daha az olacaktı. Jackson'ın gay çıkması hem şaşırtıcı hem de mantıklıydı bütün o siniri, sevgilisiyle ilişkisindeki donukluğunun sebebi falan açıklanmış oldu. Sürükleyici 8 bölüm oldu. Daha fazla bölüm olsaydı sıkabilirdi diye düşünüyorum.

R
Yer yer kara mizah yapılmış, yer yer saçmalamış dahi olsa ergenlik ve gençlik problemleri üzerine güzel bir manifesto olduğunu düşünüyorum. Adından da anlaşılacağı gibi bolca +18 sahne de içerse, izledikçe genç olarak günlük hayatta karşilaştığımız sorunlardan ve kişilik problemlerinden izler görmek mümkün. Birçok gençlik dizisine kıyasla karakterler havada kalmayıp, iyice derinleştirilmiş. Özellikle bazı karakterlerin hikayesini görmek için bile diziyi izlemeye devam ediyorsunuz. Muhteşem derinlikte bir dizi diyemem fakat karakterlerin işlenişi, çekim teknikleri ve renkler olarak gayet keyifliydi. İkinci sezonu merakla bekliyorum.

kayzerus
popülerliğinden özellikle ergenlerin yoğun ilgisinden dolayı ilk başta önyargıyla yaklaştığım sonra Asa Butterfield için şans verdiğim bir gençlik dizisi iyi de diyemem kötü de diyemem çok boş zamanım olursa izlenir bence

Rookie_
dizinin sonunu öyle beklemiyodum ama beklemediğim çogu sey ben sasırttı ve izlememe isteğimi arttırdı güzel bir dizi heleki son bölümlerini ard arda izlediim

Okan
dizinin sonu gayet iyi bitti aslinda maeve haketmisti zaten siyahi kizida takmayjn sezon sonu heyecani olsun diye yapilmis bisey bidaki sezon onemini kaybedicektir otisi milli edicek kisi maeve....

Baran Teller
Sex Education izlerken ilk bölümden kulaklık takmanız gerekebilir çünkü ilk sahnede seks var

Bu yorum bölüm hakkında spoiler içeriyor. Okumak istiyorsan tıkla.

Baran Teller
@xvarius_r kardeş bu diziye benzettiğim bir dizi the end of the fu2cking world yani ben biraz benzettim hem liseliler birazda seks var dizide oyle diyim sana

Baran Teller
Son yer ile ilgili yer kötü olmuş orda zenci arkadaş değil maevie ile öpüşmesi lazımdı..

Baran Teller
çerez gibi dizi biz erkekler biraz sex düşkünü olduğumuzdan çok sevdik açıkcası )

@otismilburn
aynen çok iyiydim son sahnede. maevenşn gereksiz tribide hiç çekilir değil canım.

Emir Bey
kulaklıkla izlenilmemesi gereken bir dizi bi prison break ilk sezonunda bide bu dizide kulaklık kemirdim, bana 120 liraya mal oldu ve şey meave'nin yaptığı gereksiz kıskançlık rahatsız edici geldi ya, sen git kendine fuckbudy ayarla sonra onunla sevgili ol ardından da trip at. Rahatsız edici bi sondu

@smt7una
daha dziyi bitirmedim ama ortam bana acayip gıcık geldi ulan hayatınızda tek odağınız sex mi be kardeşim hem bunlar nasıl liseli bunlar nasıl evler bu nasıl okul acayip kıskandım ve gıcık oldum

Zemheri
o son sahnede kendi evladım öpmüşmüş gibi gururlandım.. derinden oooh çektim, 2. sezonu bekleme dileğiyle: )))

Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
stormi reis
hiç bir vasfı olmayan dizi.