Herkesin zevkle izlediği dizinin sadece sex sahneleri tarzı sahneler konu oluyor. Yapmayın bunun daha başka anlatmak istediği şeyler de var bakalımm bunların farkına varabilecek misiniz. Anlatında görelim.........
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

huseyin_beys ınstagrammm.
Yorumlar (13)
@deadspace
Diziyi bilmiyorum ama bence aynı amerikadaki gibi türkiyedede okullarda cinsellik dersi olmalı. İnsanlar belirli bir yaşa gelince hakkında hiçbirşey bilmedikleri birşeyle yüzleşmek zorunda kalıyorlar ve her alanda özellikle insan ilişkileri anlamında çuvallamaya başlıyorlar. Tabi bu sadece bir hayal burası ortadoğu kafasında yönetilen bir yer sadece.

Aura?
Aslında dizide Otisin s*x gelişimi ve Maeve ile bir türlü olmayan ilişkilerinden başka bir şey yok

@lucianv
Eğlenceli ve aslında çokta öğretici bir dizi cinsellik konusunda. Ama tek sıkıntı sezonlar birbirini tekrarlıyormuş hissi veriyor.

Isadora Artiñán
çünkü konu genel anlamada ilerlemiyor ve son bolümler de başa sarıyor 1 ve 2.sezon finali aynı resmen 3.sezon finali de Maeve gidince sanki 4.sezonda araları nötr olacakmış gibi hissediyorum

Isadora Artiñán
Eğlenceli vakit geçirmek için ama ders çıkarılacak kadar bir şeyi yok zaten dizilerden ders çıkarmak çok saçma olur bence izle geç işte maksat kafan dağılsın

timothéeeee
Aslında Türkiye de dahil omak üzere birçok ülkede yaşanan "insanları herhangi bir konudan kısıtlamanın" insanları gerçekten ondan uzak tutamayacağını ve bunun daha yanlış sonuçlar doğurabileceğini anlatmak istiyor. Herhangi bir durumun yaşanmamasını istiyorsak o konuda bilinçlendirilmemizin o konuda kısıtlanmamızdan daha etkili ve gerekli olduğunu açıklıyor kısacası. Dizide bunun "sƏx" gibi toplum için daha bilindik başlıklarla ele alınması haricinde "Lily'nin uzaylılara düşkünlüğü" gibi toplumun çoğunluğunun ters düşmesinin mümkün olduğu fikirlerle de ele alınmış olması olayın sadece ayıp ve yanlış üzerine kurulu olmadığını mükemmel bir şekilde anlatıyor.

@kerem2
İyi bir dizi. İnsanlar dizi içerisinde sadece sex olduğunu düşünüyorlar. Fakat yanılıyorlar öyle değil. Bir çok şey anlatılıyor. Bir diziden daha fazlası bence

Xxt
ben cevremden duyup izledim ama konusunu cok begendim ergen bir çocuğun hayati anlatilmis gibi çocukluğunda ki acilari felan iste ben beğendim ☺

Gökhan
Yayınlandığı zaman ön yargılı yaklaşmıştım, belli bir süre sonra ilk sezonunu izledim. Hoşuma gitmişti. Çok geçmeden ikinci sezonu yayınlandı, sezonun ilk bölümünü sadece 20 dakika izleyebildim. Sarmadı, sanırım izlemeyeceğim. Belki izleyecek bir şey bulamazsam vakit öldürmek için dönerim.
Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
thefuckingeverything
bazı kişilerdeki farklılıkları konu alıyor ve bunlar her toplumda var , böyle kişiler ile dalga geçilmemesi veya dışlanmamaları gerektiğini anlatıyor bence ama en güzel kısmı s*x