Tartışmalar yenilendi!

Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

8

hafızam silinse de tekrar izlesem diyebileceğiniz diziler var mı?

156 yorum · Sherlock kategorisinde açıldı.
caniko

caniko

51. Seviye

Şu sıralar yeni bir dizi arayışındayım fakat yeni diziler beni içine pek almıyor. O yüzden keşke hafızam silinse de tekrar izlesem dediğiniz diziler varsa buraya yazabilir misiniz? O dizilere de bir göz atmak ve koleksiyonuma eklemek isterim.

☆ Walter White ☆
☆ Walter White ☆
1 ay önce

breakink bad.

@ipekmissoo
1 ay önce

gidin One Us Is Lying izleyinn

@cerisseee
2 ay önce

american horror story, supernatural , Hannibal, twd, kurtlar vadisi pusu.

@muerte
2 ay önce

lost der geçerim ha bu arada hafızan silinmese bile tekrar izlenir...

@runklii
3 ay önce

51 seviye adam kesin izlemiştir ama Prison Break

@rumolik
3 ay önce

how ı met yout mother,queen of tears kesinlikle

@strawbetty
3 ay önce

kesinlikle dark

ismayilzadeh
ismayilzadeh
3 ay önce

11.22.63

@nmydnwass
3 ay önce

Peaky Blinders , Ready or not , Divergent 1 , Scarface , The godfather , Titanic , Prison Break, 1899

@gulcinaltnn
3 ay önce

the walking dead ücretsiz nerden izleyebilirim bulamıyorum hiçbir yerde

☾☆ HollyDemon
☾☆ HollyDemon
3 ay önce

başka site söylenmesi yasak ceza veriyorlar hemen ondan size yardımcı olamıyoruz sorry :)

@verasastr
3 ay önce

dexter / prettty little liars

☾☆ HollyDemon
☾☆ HollyDemon
3 ay önce

çok var aslında kısa kesicem 🤣 supernatural--fringe--the mentalist--the vampire diaries -- Prison Break -- Grimm -- Haven -- Person of interest -- Peaky Blinders ilk aklıma gelenler

Hedonist
Hedonist
3 ay önce

Waking the Dead (UK/2000-2020) efsane polisiye (PP), Blackpool (UK/mini dizi), Jørdskott (Danimarka dizi)

Bədbin
Bədbin
4 ay önce

The 100

Gece Kuşu
Gece Kuşu
4 ay önce

Leanın 7 yaşamı isimli kısa dizi

Berke
Berke
1 ay önce

İlk çıktığında izlemiştim tek sezonluk harika bir dizi

@mine2203
4 ay önce

listem çok fazla ama ilk 3 sabit Fringe, Sherlock, game of thrones

@booookk
4 ay önce

Açıkçası ben anime izliyorum. Genel olarak insanlar animeye çocuk işi vs diyorlar. Ama aot mesela benim izlediğim ve tekrar tekrar hafızam silinse de silinmese de izlerim dediğim animelerden. Dizilerin, filmlerin veya kitapların bizi içine alması için kendimizle bir şeyler bağdaştırmalıyız bence. Orada ki aynı duyguyu ben de yaşamıştım olarak düşününce daha çok siniyor veya sinmiyor, insana göre değişir. Az önce bir kitap okudum ve kendimle çok bağdaştırdım, hayatta çok şeyi kafama taktığımı hissettirdi. Buradaki boş yapmam bu yüzden. Herneyse. Aotu da hikaye gidişatı ve görüntü kalitesinden söylüyorum. Aot, My hero academia anime olarak önerdiklerim. Anime sevmiyorsan Doctor Whoyu önerebilirim ama daha final vermedi. Brooklyn99 izle derim kesinlikle sitcom seviyorsan yaşama hevesini daha çok getiriyo. Bu şekilde.

caniko
caniko
4 ay önce

Aot'ı izledim gerçekten inanılmazdı. Solo Leveling için de hafızam silinse de tekrar izlesem diyebilirim. Henüz 2. sezonunu izlemedim izlemek için birini bekliyorum fakat 1. sezon su gibi akıp gitti

@booookk
4 ay önce

Solo leveling izlemedim. Onun için yorum yapamayacağım ama istersen 2.sezonu birlikte izleyebiliriz?

caniko
caniko
4 ay önce

Güzel olabilir fakat 1. sezonu izleyip beğenecek misin bir bak istersen

@booookk
4 ay önce

2.sezona ne zaman başlıyoruzz

caniko
caniko
4 ay önce

Eğer müsaitsen yarın, değilsen de pazar günü izleyebiliriz. Hangi saatler de müsait oluyorsun. Bir de Watch2Gether eklentisini indirirsen oradan izleyebiliriz

@anesssblack
4 ay önce

Frınge kesinlikle mükemmeldir. Şidetle tavsiye ederimm. Romantik fantastik olarak Alacakaranlık benim için yeri baki serilerden. Grimm, heyecanlı ilerleyişi ve sürekli dinamik olan konusu ve başarılı kadrosuyla yeniden izlesem dediklerimden.

@mine2203
4 ay önce

Fringe seven birini görünce dayanamıyorum you are amazing

@szdxvfbcgnv
4 ay önce

birbirinden alakasız iki dizi var aklımda biri dexter biri leyla ile mecnun akjfkfjbn

Bədbin
Bədbin
4 ay önce

Prison Break

@ececelik
7 ay önce

teen wolf ve outer banks

@wisteri
7 ay önce

game of thrones

@berra25ss
7 ay önce

the vampire diaries

@kubra234
7 ay önce

fall çok iyi bir film

@onr447
7 ay önce

the 100 baştan sona iki sefer izledim biraz vakit geçsin 3, de izlemek istiyorum

@fruithz
7 ay önce

Çok güzelde 7. Sezonda Türkçe dublaj olmadığından izlememiştim zamanında hatta galiba 6.sezonunmu ne sonlarına doğru altyazı seçeneği vardı bende salmıştım karantina dönemlerinde izlemiştim

@seasna
7 ay önce

the walking dead, prison break , the100 , mr robot , the vampire diaries, la casa de papel

@kadir0738
7 ay önce

#Prison Break #MichaelScofield💙 #2005

senaㅤ  ㅤㅤ
senaㅤ ㅤㅤ
7 ay önce

supernatural, the good place

@12oyle12
7 ay önce

tvd ve the100

@wustafa52
7 ay önce

fringe, 12 monkeys, breaking bad, twd ve lost

@mhmnm
7 ay önce

kurtlar vadisi, ezel, poyraz karayel😂

@lorenna
8 ay önce

game of thrones

mineress
mineress
8 ay önce

Hafızam silinse de izlememiş olsam dediklerim var

@whitefox99
7 ay önce

Ghahaha benimde. Hangileri ?

Robert De Niro
Robert De Niro
8 ay önce

Dogs of Berlin - 24 - The Sopranos - The 100 Prison Break - Vikings - Spartacus

Robert De Niro
Robert De Niro
8 ay önce

Banshee - Godfather of Harlem - Black Sails - Gangs of London - Boardwalk Empire

Gündemden geri kalma!

Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!

Yukarı Çık