Şu sıralar yeni bir dizi arayışındayım fakat yeni diziler beni içine pek almıyor. O yüzden keşke hafızam silinse de tekrar izlesem dediğiniz diziler varsa buraya yazabilir misiniz? O dizilere de bir göz atmak ve koleksiyonuma eklemek isterim.
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

hafızam silinse de tekrar izlesem diyebileceğiniz diziler var mı?

caniko
Yorumlar (156)

@nmydnwass
Peaky Blinders , Ready or not , Divergent 1 , Scarface , The godfather , Titanic , Prison Break, 1899

@gulcinaltnn
the walking dead ücretsiz nerden izleyebilirim bulamıyorum hiçbir yerde

☾☆ HollyDemon
başka site söylenmesi yasak ceza veriyorlar hemen ondan size yardımcı olamıyoruz sorry :)

☾☆ HollyDemon
çok var aslında kısa kesicem supernatural--fringe--the mentalist--the vampire diaries -- Prison Break -- Grimm -- Haven -- Person of interest -- Peaky Blinders ilk aklıma gelenler

Hedonist
Waking the Dead (UK/2000-2020) efsane polisiye (PP), Blackpool (UK/mini dizi), Jørdskott (Danimarka dizi)

@booookk
Açıkçası ben anime izliyorum. Genel olarak insanlar animeye çocuk işi vs diyorlar. Ama aot mesela benim izlediğim ve tekrar tekrar hafızam silinse de silinmese de izlerim dediğim animelerden. Dizilerin, filmlerin veya kitapların bizi içine alması için kendimizle bir şeyler bağdaştırmalıyız bence. Orada ki aynı duyguyu ben de yaşamıştım olarak düşününce daha çok siniyor veya sinmiyor, insana göre değişir. Az önce bir kitap okudum ve kendimle çok bağdaştırdım, hayatta çok şeyi kafama taktığımı hissettirdi. Buradaki boş yapmam bu yüzden. Herneyse. Aotu da hikaye gidişatı ve görüntü kalitesinden söylüyorum. Aot, My hero academia anime olarak önerdiklerim. Anime sevmiyorsan Doctor Whoyu önerebilirim ama daha final vermedi. Brooklyn99 izle derim kesinlikle sitcom seviyorsan yaşama hevesini daha çok getiriyo. Bu şekilde.

caniko
Aot'ı izledim gerçekten inanılmazdı. Solo Leveling için de hafızam silinse de tekrar izlesem diyebilirim. Henüz 2. sezonunu izlemedim izlemek için birini bekliyorum fakat 1. sezon su gibi akıp gitti

@booookk
Solo leveling izlemedim. Onun için yorum yapamayacağım ama istersen 2.sezonu birlikte izleyebiliriz?

caniko
Eğer müsaitsen yarın, değilsen de pazar günü izleyebiliriz. Hangi saatler de müsait oluyorsun. Bir de Watch2Gether eklentisini indirirsen oradan izleyebiliriz
@anesssblack
Frınge kesinlikle mükemmeldir. Şidetle tavsiye ederimm. Romantik fantastik olarak Alacakaranlık benim için yeri baki serilerden. Grimm, heyecanlı ilerleyişi ve sürekli dinamik olan konusu ve başarılı kadrosuyla yeniden izlesem dediklerimden.

@szdxvfbcgnv
birbirinden alakasız iki dizi var aklımda biri dexter biri leyla ile mecnun akjfkfjbn

@onr447
the 100 baştan sona iki sefer izledim biraz vakit geçsin 3, de izlemek istiyorum

@fruithz
Çok güzelde 7. Sezonda Türkçe dublaj olmadığından izlememiştim zamanında hatta galiba 6.sezonunmu ne sonlarına doğru altyazı seçeneği vardı bende salmıştım karantina dönemlerinde izlemiştim
@seasna
the walking dead, prison break , the100 , mr robot , the vampire diaries, la casa de papel

Robert De Niro
Dogs of Berlin - 24 - The Sopranos - The 100 Prison Break - Vikings - Spartacus

Robert De Niro
Banshee - Godfather of Harlem - Black Sails - Gangs of London - Boardwalk Empire
Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
☆ Walter White ☆
breakink bad.