Diziyi gercekten çok bekliyorum favori dizilerimden ya sizin ??
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

B.N.G
Yorumlar (26)

Kıymet S.
birsürü dizi film izliyorum ki belki unuturum da tekrar izlerken şoklar yaşarım ama o kadar çok izleyip ezberlemişim ki asssla unutamıyorum o yüzden yeni sezon değil yrni sezonlar şartttt
@suchamess
o kadar çok tekrar tekrar izledim ki neredeyse her detayı hatırlıyorum yani sezon gelmdeiği sürece de baştan ala ala izlemeye devamm ahasjahskıugsga

Nick's Pizza
lan sezonlar arasa max 3 yıl şimdiye kadar çıkması gerekiyodu tm onu geçtim 2021de çıkması gerekirken kesinlikle...2023 nedr abicim.mezarımada kazırsınız tamammı "sadece sherlocku bekledi"

SHERLOCK SEVER
baslıcam yonetmenınıze yaa bu nedır abısı dıyorlar kı bız yogunuz sınırlendım abıı kac yıl bekledık

SHERLOCK SEVER
tabıı kı halen burda SENELERCE abısı bunlar da cekmıyo beee varya offf neredeyse bolumlerı ezberledım brom ya

MarslıKurt
T^T Im sher locked. Allaım nolur gökten benedict yağsın da benim de benedictim olsun LÜTFNN

bilemedim ki
2023 ü bile bulabilir bence, kitlesi hazır ve nazır bekliyor olduğu halde farklı yapımlar peşinde koşma konusundaçok hevesliler ne yazık ki....
Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
Salakmısıncemile
ENNNNNNNNNNNN SEVDİĞİM DİZİ VE HER SAHNEYİ EZBERE BİLİYORUM