kesinlikle izlenmesi gerek dediğiniz bir anime var mı?
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

nobarakugisaki
Yorumlar (12)

@mrscamander
angel of death, 7seeds, your name, tenki no ko, hoshi wo ou kodomo, da yu hai tang, tamako love story, sayonara no asa ni yakusoku no hana wo kazarau, beatless aklıma gelenelr bunlar

@onurbeyoglu
Fullmetal Alchemist: Brotherhood, Attack on Titan, Death Note, Naruto, Naruto: Shippuden.

@sevimlicatra
Hunter x Hunter , No. 6 , Jujutsu Kaisen , Boku no hero academia , Haikyuu , K Project , Saiki , Violet Evergarden , A.I.C.O , Death Note şimdilik aklıma bunlar geldi , başka gelirse yazarım

Next.land
Owari No Seraph, Naruto, 91 Days, Attack on Titan, Tokyo Ghoul il 2 sezon izlenmeli, Avatar, Kimetsu no yaiba, Dororo, Haikyuu, Diamond no ace...

vi3nn3
Attack on titan kesinlikle yani ilk bölümden çocuk gibi ağlıyordum yaa. Death note-tabii ki de klasiklerden yani onu izlemeyen ne biliyim valla deli falan yani hdhghs. Yuri! On ice var yani mutlaka izle dediğim değil ama severim bunu da. Angels of Death beğendiğim animelerden biri. Death Parade muhteşem bir anime. Ve tabiiki de olmazsa olmazımız My hero academia yani bu anime sarıyorrrrrr mutlaka izlemelisin. Baddie tipli bi şey istiyorsan Gangsta tam da uygun olur. Ve en sonuncusu Millenum Actress muhteşem bir anime izledim hepsini kendim yani hepsi ayrı bir efsane

Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
Nick's Pizza
Darling in the FranXX ve Akatsuki no Yona. Animeleri de mangaları da çok güzeldi