Tartışmalar yenilendi!

Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

-41

önce mangalarını mı, animesini mi bitireyim? ya da ikisinde de eşit mi gideyim

6 yorum · Shingeki no kyojin kategorisinde açıldı.
yena

yena

20. Seviye

Biri bana yol göstersin artık hangisi daha iyi olur karar veremedim. Animeyi izleyip manga okusam sıkılır mıyım ya da tam tersi yapsam da sıkılır mıyım karar veremediğim için başlayamadım bir türlü

@oseninbaban
2 yıl önce

Benim tercihim animeden yana çünki mangada anlamak daha zor animeye göre ve mangada olayları kendi gözünde candırmalısın ama animede öyle bir dert yok. Zaten belki biliyorsundur ama ben yinede söyleyeyim. Eski mangalarda genellikle siyah beyaz çizimle yapılmış. O yüzden benim sana tavsiyem animeyi izle. Ne kadar beklemen gerekse bile bekle.

mikkel Jørgensen
mikkel Jørgensen
3 yıl önce

önce mangalar

@deadspace
3 yıl önce

Eğer bir yapım sana ekstra içerik tükettirmeni gerektiriyorsa o yapım kötü çekilmiştir. Animesini izle geç merak ediyorsan sonrasında mangasınada bakarsın.

@mrscamander
3 yıl önce

ben malesef animesini izlediğim şeyin mangasını ya da mangasını okudugum şeyin animesini izleyemiyorum çünkü ilk hangisini bitirirsen her şeyin spoilerini yiyorsun ve zevk vermiyor ama sana tavsiyem bence önce animesini izle çünkü bazı şeylerin ilk mangasını okuyup animesini izledikten sonra biraz hayal kırıklığı yaşıyorsun çünkü iki evren de bazen farklı oluyor ve mangası çok daha güzel oluyor kısaca ilk anime sonra mangayı tercik ederim

lavandula
lavandula
3 yıl önce

seni bilmem ama ben önce animeyi izleyip sonra mangasını okuyorum çünkü ilk mangasını okursam ve sonra animeyi izlersem olayları bildiğim için spoiler yemiş gibi hissediyorum. Animeyi izleyip mangayı okuduğumda ise animede izlediğim sahneler ve konuşmalar aklıma geliyor o yüzden hevesli bir şekilde okuyorum.

yena
yena
3 yıl önce

Çok teşekkürler büyük makbule geçti. Ben de kaç haftadır başlamayı istiyorum başlayamıyorum. Şimdi animesine başlayacağım. Peki animesini tamamen bitirdikten sonra mı mangasını okuyayım, yoksa animeden birkaç bölüm izleyip mi mangasını okuyayım

Gündemden geri kalma!

Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!

Yukarı Çık