spoilerGi-hun u fazla severdim ama sona doğru sevememye başladım ama ölümü şuanakadarki ölen tüm karakterlerden beterdi çok iyi bir amaç için öldü bir söz vardı mutlu son cesurlara yazılmaz
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

@havinqelaldi
Yorumlar (6)

barneyimsii
gi hun 3. sezon çok pasif kaldı ayrıca kendisini öldürmesi zaten kendi karakter gelişimine ters.

Kerimovesss
SPOİLER İZLEMEDİYSENİN OKUMAYIN gerçekten bende hala etkisinden cikamadim cok iyidi gercekten bir başyapıt dı. Gihun un hareketlerine sonlara dogru gicik olmaya baslamisdim ama tam finalde kendini bebek için feda ettiğini görünce her sey değişti o gerçekten a man. gelelim ölümlere. her kes o asker öldü diye çok üzülmüs ama ben hiç üzülmedim acikcasi ona hiç ısınamamısdım. ama iyi olduda diyemem. Teyze ve oglunun ölümü. Oglan öldüğünde o kadar uzulmedim ama sonradan teyzenin kendini asması... Gerçekten aglamaktan geberdim. Sonra 222 ölümü. Beni en çok yaralayan ölüm. Teyzeye agladiğim kadar bi o kadarda buna agladim. ama bu bence daha beterdi. sonra 333 ölümü. gerçekten çok kötü biri çok kötü bir baba gerçekten bu dizide iğrenç bir insandı. ama ben bu oyuncunun bir cok dizisini izledim ve izlediğim her dizide onu tuttum ve bu yüzden onu çok seviyorum ve squid game de öldüğünde gerçekten üzüldüm. ama digerlerine ulzuldugum kadar tabiikide üzülmedim ama içimde dedimki böyle ölmemeliydi. biraz dayana bilirdi böyle olmamaliydi. sonra beni en çok üzen durum LAN BU SONDA NİYE DÜĞMEYİ BASMİYORSUNUZZZ AGLİYİCAKTİM GELİP BEN BASACAKIM O TUŞA. neyse sonra gihun un ölümü. hayir dedim yani böyle olamaz böyle bitemez dedim içimden.Gerçekten gihun ölmemeliydi. Ama bir yandan da düsünürsek böyle bitmeliydi bu dizi. simdi gelelim dedektife. lan gerçekten dedektiv kaç yıldır bu adayı arıyor ve buldugundada sadece "neden?" dedi ve 45 milyar von aldi. LAN BU NASIL SAÇMALIK. gerçekten dedektifin bu sezona hiç bir faydası dokunmadi. lan yani bence o bebek pembe kıza verilmeliydi. ve bir saçmalık daha söylicem bu kadar kişinin arasinda sadece 246 hayattda kaldı LOİUYGSDBNJHGFBNJKDFHBSNJHGB. bu arada frontmani çok sevdim bu sezon gihuna yardim etmesi olsun gihundan kalan esyalari ve parayı kızına vermesi olsun gerçekten cok sevdim. biraz uzun yazmis ola bilirim ama içimi döktüm
Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
@hotterthanyou
Boş verin Gi-hun'u falan asıl beter olan 120 numara. İlk defa dizide bir karakter için ağladım. Çok etkilendim niye öldün yaaa, hep iyi niyetinden dolayı istese finallere kalacaktı ama arkadaşlarını düşünüp geri döndüğü için öldü o. Bilmiyorum birkaç gün etkisinden çıkamamıştım o ölünce. Hem o en son oyunda teyze, oğlu, hamile kız ve o tontiş kız ile kazanıp teyzenin evine yemek yemeye gideceklerdi sonrada Tayland'a gidip estetik olacaktı o ufff taş gibi hatun olacaktı o.
@havinqelaldi
hayırrr bence 120 numara aşırrı abartıldı
@hotterthanyou
Abartılan şey ne tam olarak. Tam tersi hiç abartılmadığı için ben öyle yazdım. Abartılsa bile neden rahatsız oldun 120 numaranın abartılmasından. "bence" diyerek öznel fikrini belirtmeye çalışmıçsın ama olmamış, 120 numara hiç abartılmadı ve arka planda kaldı. Oyundaki en iyi niyetli kişiydi, Gi-hun bile silahlarları getirmeyen çocuğa kin tuttu ama o kimseye kötü davranmadı hiçbir zaman.
@havinqelaldi
kesinlikle saçmalamışsın nerde görsem fazla abartılmış tiktokta falan herkesin en sevdiği karakter oluvermiş bir amacıda yoktu amk sırf amaliyat olmak içinmi gelmiş okadar zahmete girmiş hem nerde görülmük k-dramada trans netfilix yapmış yapacağını tamam 120 nmarayı seviyordum ama abartmayın bir şeyide sırf anladık en lgbt destekcisiszsiniz yada o herneyse