Tartışmalar yenilendi!

Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

-25

squid game'de favori karakteriniz?

28 yorum · Squid Game kategorisinde açıldı.

Bu mesaj spoiler içeriyor. Okumak için tıkla.

Flashback
Flashback
3 yıl önce

Ali abdul favorim.

Emrediyorumsana
Emrediyorumsana
4 yıl önce

Sangwoo gerçekten çok iyi karakter

crazyleader
crazyleader
4 yıl önce

Bu yorum sayesinde Sangwoo'ya bakış açım değişti teşekkür ederim 🙂

olivia'
olivia'
4 yıl önce

abi ali olayinda haksizdi kimse hakli fln savunmasi yapmasin bence yani ne kadar seyde olsa yapilmaz

busstation
busstation
4 yıl önce

ali abdul:"""") (ali nin ölümü çok kötüydü aq onun yüzünden 2 gün ara vermiştim kjhgjhk)

Bu yorum bölüm hakkında spoiler içeriyor. Okumak istiyorsan tıkla.

aslımella
aslımella
4 yıl önce

067 karakter olarak çok benziyoruz. Gerçekte böyle bir oyun olsa vereceğim tepkiler çok benzer.

Busee_
Busee_
4 yıl önce

Kesinlikle Ali favorimdi onda kendimi gördüm😂 Çünkü bende aptalım

aslımella
aslımella
4 yıl önce

bu hikayede yanan Ali oldu...

busstation
busstation
4 yıl önce

me too :"")

Staunch
Staunch
4 yıl önce

Kesinlikle Sang Woo bence hep kendi kendine soruyordu ben niye buradayım diye cok iyi bir üniversite de okumuş ve ailesinin gururuydu

@hemapp
4 yıl önce

Mal Ali favorim ben de onun gibi malım.😂

T.W.H.
T.W.H.
4 yıl önce

067 numara, sae byeok

Kayra Urun
Kayra Urun
4 yıl önce

456 favori karakterim

NEXUX
NEXUX
4 yıl önce

HoYeon Jung, tartışmasız

-Sude.
-Sude.
4 yıl önce

67 favori karakterim ama 6.bölümde yani öldüğü sahnede 240'a çok üzülmüştüm. Ve sanırım o da favori karakterim. Son bölüm harici amcam da favori. Aynı zamanda sangwoo da canım. Ben sanırım deli gibi bağıran kadın ve onun sevdiği adam dışında herkesi seviyorum.

vebbyss
vebbyss
4 yıl önce

Sang Woo ❤ Aralarındaki en zeki karakterdi. Ayrıca aşırı yakışıklı. Aliyi öldürdüğü için nefret edenler orada onun yerinde olsaydı Ali için kendisini öldürtmezdi diye düşünüyorum?

Yiğit Ali Yapıcı
Yiğit Ali Yapıcı
4 yıl önce

kesinlikle, herkes için kendi yaşamı ağır basacaktır..

Shi
Shi
4 yıl önce

HoYeon tabiki askm o benim

Song Hye Yoon
Song Hye Yoon
4 yıl önce

benim o

@sonm4z
4 yıl önce

067 favorim di ailesi için mücadele ediyordu 456 eski karısının kocasının verdiği ameliyat parasını alıp annesini ameliyat etirecekti ondan sonra oyuna gidecekti gurur yapmanın sırası değildi

Mynameiszeynep
Mynameiszeynep
4 yıl önce

067 1. favorim 240 2.favorim aşırı iyiler. hsjbfkjsdnlkfmsfşls

Mynameiszeynep
Mynameiszeynep
4 yıl önce

Ya ben diziyi izlerken kızlara fena bağlandım da, ölmeleri çok koydu fsdhgfkdsjnflkmsf

dolltears
dolltears
4 yıl önce

spoiler butonunu kullan aq

AVCI
AVCI
4 yıl önce

Spoiler butonu koy diyorsunda baş roldekinin kazancağı belli değilmi

iremkk
iremkk
4 yıl önce

yaşlı dede 1 numaradan bi bok çıkacağı belliydi ama bu kadar beklemiyodum açıkcası alinin ölümü çok üzdü beni kızında aynı şekilde ben 456 numaranın salaklığı beni uyuz etti her şey olmuş bitmiş öleceklerini bildiği halde bunu bize nasıl yaptınız vs demesi saçma geldi kızın yanındaki diğer kız aşırı mantıklı konuştu bence senin dışarda yapacak şeyin var sen kurtul diyip oyunu satması kral hareketti 456 numaranın birinci olacağını başrol olduğu için anlaşılması basit kaçtı bence 218 olsaydı daha mantıklı olurdu ya da dedenin kısaca güzel diziydi 2. sezondan ümitliyim

Yiğit Ali Yapıcı
Yiğit Ali Yapıcı
4 yıl önce

evet ya deden bende baya şüphelenmiştim daha doğrusu garip gelmişti şüphelenmek değildi açıkçası. ilk oyunda korkusuzca koşmasını; zaten yaşlandık korkusuzca ölelim bari olayına bağlamıştım ama öyle değilmiş. Adamı isteseler de zaten vurmazlarmış xD

✪ Cheryl Blossom ✪
✪ Cheryl Blossom ✪
4 yıl önce

SPOİLER!! Benimki 067 (Adını bilsemde dizin havasını bozuyo diye kullanmıycam) bence kazanmayı hakkediyodu 218 yalancının teki annesini bile kandırmış 456 da annesini hasta hali ile bırakıp gitti kadın *ldü sonra bari o para o kadına yarasaydı iyice sinir oldum 067 sütten çıkma ak kaşık değil zaten ordaki herkes k4til ama en azından kendinden çok kardeşini düşünüyordu ve kimseyi *ldürmek istemedi (240 kendi *nt4h4r etti onada çok üzüldüm ikisinin kazanmasını çok istiyordum) 456 tek doğru hareketi sözünü tutup kızın kardeşine yardım etmesiydi onun içinde 1 yıl beklemiş olması çok saçma kendi kızını sallamayan bir adamdan ne beklersin ki zaten uçağa binmeyip kızının kalbini kimbilir kaçıncı kere kırdı vicdan azabı çekmeseydi o parayıda çocuğa bırakmazdı bence 2.sezon olmasını istemiyorum ama olucak gibi poliste boşuboşuna *lmüş oldu

Yiğit Ali Yapıcı
Yiğit Ali Yapıcı
4 yıl önce

067' ailesini tekrardan kurma isteğinden, işte bir ev alıp birlikte yaşamak istemlerinden,,,. kuzey koreden gelme birisi olduğundan dolayı genel olarak hayatta bazı şeyleri bilmeyip deneyimleyememesinden dolayı onun kazanmasını ve o bahsettiği adaya felan gitmesini isterdim ben de açıkçası :/

Gündemden geri kalma!

Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!

Yukarı Çık