Bu mesaj spoiler içeriyor. Okumak için tıkla.
Benim favorim galiba sangwoo(218). Pek çok kişi yaptığı şeylerden dolayı sevmiyor ama adam bence baya havalı.
Takım elbise giymesi, zeki bir karakter olarak işlenmesi, hareketleri ve tavırları felan inanılmaz hoş geliyor bana.
Ahlaki olarak ise pek çoğumuz yaptıklarını yaparmıydık bilmiyorum ama empati yaptığımda çoğumuz yapardık diye düşünüyorum.
Kendi adıma konuşacak olursam hayatta kalmam gerekiyorsa ben de yapardım...
Birazcık konuşalım: Doğru cama zıplama oynun da, süre az kaldığı için önündekini itmesi yoksa kendisi ve arkasındakiler ölecek,
ki doğru karar veriyor çünkü ittikleri halde ucu başına yetişiyorlar bitişe.
Diğer olayda 067'nin ölmesi, zaten ölecek en azından acısını hızlı bitiriyor
(orda ne kadar yardım istesede 456 zaten kıza yardım etmeyeceklerdi yani her halükarda ölecekti).
Kazanmak için her şeyi yapıyor fakat son oyunda kaybettiğini anlayınca pes ediyor dahası 456 oyunu bitirmek isteyip, parayı almak istemeyip,
ikisinide kurtarmaya çalışırken kendini öldürüp, o kadar ölümün ve geçilmiş görevlerin boşa gitmemesini sağlıyor ve 456 ya oyunu kazandırıyor.
Alinin ölümün de ise diyecek pek bir şeyim yok hırsına kapılıyor ve hayatta kalması için yapması gereken bir olay.
Hayatıyla sınanıyor bu yüzden ahlaki değerlerin dışına çıkıyor, eminim ki bizler de hayatımızla sınansak bu tarz şeyler yapardık.
Flashback
Ali abdul favorim.