ikiside karşıma çıkıp duruyor stranger things izledim 4.bölüme kadar beyenmedim devammı etsem attac on tştan animesini izlesem
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

@havinqelaldi
Yorumlar (5)

@booookk
ikisini de öneririm. stranger things daha final yapmadı. bekleyemem diyorsan attack on titanı izlemeni öneririm. ama attack on titanı izlemeni ekstra tavsiye ederim çünkü içindeki düşünülmüş hikaye muhteşem. karakterler mükemmel bir şekilde işlenmiş. ekstra ters köşeli bir anime. çok üzüldüğüm yanları var. bitirdikten sonra bir hafta depresyona girmiştim. az ağlamadım sonuçta. kısacası mükemmel bir yapıt. ama stranger thingste çok güzel bir bilim kurgu dizisi. daha çok 90lı amerika vibe veriyo bana. yani senaristleri tebrik ederim. çünkü nasıl düşünmüşlerde böyle şeyler çıkmış ortaya. stranger things ilk başlarda sıkıcı gelebilir ama ileriki bölümlerde sürükleyici bir hale dönüşüyo. sadece final sezonunun gelmemesi sıktı beni. onun dışında ikisi de mükemmel senaryolar ama benim anime aşkım olduğundan dolayı ve ekstra ben de tramva oluşturduğundan dolayı attack on titanı tavsiye ederim.
Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
@ninaillya
aot sonuna kadar öneririm tam bir şaheser. stranger things 3 sezon izledim sardı ama bırakınca bir daha izleyesim gelmedi ama aot öyle değil kıyaslanılamaz bile bence ilk bölümden son bölüme kadar her şey bağlantılı anime biteli 1.5 manga biteli 4 seneyi geçti ama hala kaçırdığımız yerleri fark ediyoruz. Yine de zevkler ve renkler tartışılmaz