Şahsen ben nancy'e ısınamadım sinir bozucu geliyor.Peki sizce?
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

Dazaii☆
Yorumlar (37)

@carlaa
kesinlikle tartışilmaz bir şekilde MAX nedeni ise bakın bu konuda çok hakliyim eleven ve mike in iliskisine burnunu sokup duruyor lann mall eleven nerden bilsin erkekler böylediri kizin aklina salak salak fikirler sokup aralarini acti gavat kendi ilsikisi bok gibi gidiyor farkinda deyil oturmus bunlar telsizde konusurken mike aşkım ozur dilerken uff genemi der gibi yuzunu çeviriyor sanane sanane göötttt oglu göt ayyy gene sinir geldi bu 4.sezonda da boyle yaprsa valla filmi birakacam susup yerine oturursa bisey yok ama rizeli hacı ahmet burnunu her boka sokma

sheila
Diziye 1 hafta önce başlayıp dün bitirdim ve sürekli birine ısınıp soğudum başta shipimi bozuyor diye Bob, başlarda biraz Steve'e ısınamamıştım ama Billy'e 2sezondan beri 3.sezon sonları dışında ısınamadım aman 3. sezonda da ısınmadım Billy'i sevmiyom, ısınamadım dslkfklsdf

lexakomtrigeda
Lucas bende Nancy yi ilk başta hiç sevmemiştim ama 3.sezonda ve 2.sezonun sonunda çok güçlü bir karakter oldu mızmız Nancyden farklı birine dönüştü

Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
Kamran05
mikein annesi