başlıkta anlatmaya çalıştığım şey üzüldünüz mü? yada merak mı ettiniz ? ben şahsen eleven a olanlar için üzüldüm :(
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

elit
Yorumlar (14)

zeineps
hopper o patlamalı sahnede bakışmak yerine kaçabilirdi BENCE. yani ne bilm öyle iki saat bakıştılar shjhsuvıhdug . o kadar ağlamıştım sonra ölmediğini öğrendim zaten

@filmkasifi
hooper öldüğünü gördüğümüz sahnede (ölmedi biliyorum) öldüğünü sandığım sahnede başını hafifçe saklayıp masumca gulmesi beni bitirmişti

Liov
Bir anda sevdiğim kişiler ölünce üzüldüm özellikle Hopper'ın sahnesine (Hopper'In ölmediğini biliyorum) Eleven'In mektubu okuken ki kısım baya hüzünlü ama bi o kadar da heyecanlı ve güzeldi.

17 yıl ban za
hem en aksiyonlu hem de en üzücü sezon olmayı nasıl başarıyo son sezon hala anlamıyorum

bp severik Allah' a şükür
valla merakımdan dolayı daha 2. sezondayken 4. sezonun fragmanını izlemiştim bu yüzden pekte üzülmedim sonuçta eleven tekrar güçlerini kazanıcak ve hopper geri gelicek , ancak tüm diziyi eleştiricek olsam joycen erkek arkadaşı ve rus bilim adamına baya üzülmüştüm , kızın abisine de pek üzüldüğüm söylenemez
Bu yorum bölüm hakkında spoiler içeriyor. Okumak istiyorsan tıkla.

_Felina
Çok iyi bir sezon finali olduğu söylenemez ama Hopper'a üzülmüştüm bir de Dustin'e gülmüştüm

alarkokombigercekkombi...
3. sezon çıkalı o kadar uzun zaman oldu ki unuttum nasıl bittiğini :')

Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
Marauders
bence Byers ailesinin taşınması gereksizdi