Sizde benim gibi Stranger Things hayranı mısınız?
En sevdiğiniz karakter kim?
Shipleriniz var mı? Varsa kimler?
Of 4. sezona daha çok var..
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

yav gelin konuşalım başlasın artık aq. 4. sezonda neler olacak??

✨medine✨
Yorumlar (35)

Geunmy
Brenner'ın öncelike saçları beyaz değil hafif beyaz, elevenın saçları kısa ve millie saçını kestirmedi, david harbour hooperın geçmişini göreceğimize dair açıklama yaptı yani bu sezon geçmişe yolculuk yapacağız bence ayrıca elevenın kötü tarafa geçeceğine dair teoriler var ben onları savunmuyorum bence çok saçma tşk saolun

gulsenthetommo
Yemin ederim sırf Will gey diye izlicem belki ona birini bulabiliriz normalde Mike ile olmasını isterdim ama olmayacak ship shiplemeye tövbe ettim

@eceandcriket
Mike bir sahnede kizlardan hoslanmiyosun falan demisti d&d oynamadiklari zmn

✨medine✨
Diziyi izleyeli daha 1 ay bile olmadı ben bile bekleyemiyosam 1 buçuk yıldır bekleyenler nasıl bekliyolar çok zorr

ᴺᴵᴴᴬᵀ ᴴᴬᵀᴵᴾᴼᴳᴸᵁ
1 bucuk yıl beklemek sıkmıyor açıkcası diyer izlediğim daha güzel dizilere vakit ayırıyorum bu aralarda ama gelincede hemen izliyorum spoiler yememek için

✨medine✨
Şimdi 4. sezonda hepsi Rusyada mı olcak. Birbirlerine yakın olsalar bari of başla artık be dizi sabır sabır bir yere kadar

✨medine✨
Keşke bir sezonda daha fazla bölüm olsa 8-9 bölüm ne aq. 15-20 bölm olsa ne güzel olurda ama ne yapacaksın Netflix dizisi işte..

✨medine✨
Bence 4. sezonda şu demo-itlerden ve zihin hırsından tamamen kurtulalım artık diğer sezonlarda da başka şeylerle savaşalım

✨medine✨
Dizide hiç ağladınız mı? (Ağlamayan da ne bilm) Nerelerde ağladınız?? Ben 2. sezonda Mileven kavuştuğunda bir de 3. sezon finalinde ağamıştım.Zaten 3. seozn finalinde herkes ağlamıştır

Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
✨medine✨
oha lan 4 yıl önce böyle bi konu başlatmışım duygulandım HDNSJSMSJSMSMSMSN aradan 4 yıl geçmiş büyüdük değiştik geliştik şimdi de 5. sezonu bekliyoruz aq