sizce st nin en sıkıcısı kim bana göre will.
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

happierthanever
Yorumlar (102)

bellarkethe100
keith adını bilmeyenler için cips yiyen çocuk.3. sezonun sonunda steve'in çalışmak istediği yerdeki çocuk hatta en sevdiğiniz üç film diye soru sormuştu

@darkgirl8976
bu soruyu soran komin sıkıcı olduğunu bilmiyor 'evet'diyenler yorumlara atsın

@noahsbaby
Will aşkmın neresi skıcı be

mikrodalga
aga çok sıkıcı lan hiç bi bokunu görmedik sadece aşşa dünyaya gitti o kadr başka bi artislii yok

ɦɛɮɛʟɛ ɦüɮɛʟɛ .ɖ
aslında bence çok iyi bir oyuncu fakat dizide çok pasif bir rol verilmiş o yüzden

@izliyorumnapim
en sıkıcı mike'ın babası ama en nefret ettiklerim El'in biyolojik babası ve Billy'nin babası

pls hakkındama bakın :'(
MAX, MAX VE YİNE MAXXX.. Umarım El'le kavga ederler bir şey olur ve El yine ilk başta hissettiği gibi hisseder ona karşı... Asla sevemiyorum ekibe ilk başlarda köpek çekti sonra da kendi yaranmaya çalıştı uyuz

pls hakkındama bakın :'(
Max'e acayip uyuz oluyorum çünkü Mike ve 11'ın arasına giriyodu ve gerçekten uyuzz assslaa sahiplenemedim sürekli El'in yerine geçmeye çalıştı ve bir an önce senaryo dışı kalmasını bekliyorum...

stiles stilinski 61
uyuz olabilrsin fakat onun artık sevgilisi var ve mike ' a yürümüyor hatta mike ve 011 in arasınada girmiyor

@meriyy
lucas kadar gereksiz ve aptal birini görmedim

stiles stilinski 61
ırkçı mısın çünkü bu dediğin ırçılıktan başka açıklaması yok hep ekibin götün* 011 den sonra lucas kurtarıyor

@meriyy
ırkçılıkla alakası yok tavır ve hareketleri hoşuma gitmiyo sen sevebilirsin zaten
Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
@legolas1
Benden baska da " Mike " sevmeyeler varmis