Yeni sezonda hem geçmiş hem gelecek görebilir miyiz sizce ?
Yani yeni sezonla alakalı bir teorisi olan var mı ?
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

crazyleader
Yorumlar (15)

@onlybrave
Olumsuz eleştiri yapacağınız yerleri söyler misiniz?

@onlybrave
Demek istedim ki olumsuz yönde eleştiriniz var ise bende paylaşmak isterim kendi düşüncelerimi.)

@onlybrave
Çünkü aşırı severek izledim bende ve takip de ediyorum bekliyorum da aynı zamanda , sadece bir kaç noktada sıkıntı gördüm kendimce o kadar.

@onlybrave
Hikaye ve ya dizinin gidişatı aşırı sürükleyici ve metal uyandırıcı oldu bende, fakat dizi bitmesi lazımmış ve uzatmaya çalışıyormuş havası bıraktı sonra sezonda bende. Bunu söylemek istedim.)

@eceandcriket
belki gelir bu yil cunku 2022de gelir diye resmi bi aciklama yok finnin gorusu. kendimi avutma seklim

Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
Geunmy
ben teori yapcam: Brenner'ın öncelike saçları beyaz değil hafif beyaz, elevenın saçları kısa ve millie saçını kestirmedi, david harbour hooperın geçmişini göreceğimize dair açıklama yaptı yani bu sezon geçmişe yolculuk yapacağız bence ayrıca elevenın kötü tarafa geçeceğine dair teoriler var ben onları savunmuyorum bence çok saçma tşk saolun
crazyleader
Geçmişte ne olmuş olabilir ki ilk 3 sezonda geçmişten hiç bahsetmemişti bir anda mı geçmişe dönücekler. Çünkü hiç ipucu falan vermediler şöyle olabilir hem geçmiş hem geleceği gösterebilir. Ama hem geçmiş hem gelcek olursa Eleven'ın saçları nasıl hem uzun hem kısa olucak. Millie'nin şuan özel hayatında saçları uzun. Ama sanırım o baba dedikleri kişi Dr. Brenner böyle birşey varsa geçmişe kesin gidiceklerdir çünkü Dr.Brenner öldü. Tabi eğer bir yerden çıkmazsa
Geunmy
senin dediğin gibi de olabilir ama bence geçmişe kesin gidilecek.
crazyleader
Dr. Brenner varsa zaten kesin geçmişe gidilir tabi adam hortlamazsa djfhcvdjfbv
crazyleader
Adam cidden hortladı mk jhszgkjhzdkjl