3. Sezonda
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

Erdemtrk7
Yorumlar (16)

Lantana
3.sezonda Isaac'i diziden çıkarmaları aşırı saçmaydı. Çocuğun diiziden çıkma sahnesi bile yok birden yok oluyor.

Bu yorum bölüm hakkında spoiler içeriyor. Okumak istiyorsan tıkla.

Stilinski
Ya bence ikizlerden birinin çıkması özellikle aiden'in çıkması kötü oldu onun yerine Ethan çıksaydı ama Allison'ın ölmesi iyi oldu ben çok beğendim Yine de bence başrollerin ölmesi iyi oldu neden derseniz türk dizilerinde mesela adamlar başrolü 564564 kere geri diriltiyo amk bırak adam ölsün yeter ama bu dizide en azından bi aksiyon yarattı yani ben iyi buldum

@defne2
Bence 3. sezon en iyi sezonlardandı,ama Allison öldükten sonra onun yokluğu belli oluyordu,hissediliyordu.Sürekli gözüm Allison'u arıyordu.Ve ikizlerden Aiden'ın ölmesini de hiç istemezdim.Allison ile Aiden resmen harcandı.☹

THE_stranGer
ya Allison ve Aiden cıkınca diğer sezonlarda gözlerim bi onları aradı ama diğer sezonların tadı da ayrı güzel

Okyanusta Boğulan Balık
Çok fazla kişi diziden çıktı böyle olmasaydı en iyi sezon olabilirdi

mahşerin 4 atlısından bir
hemde ne Allison Aiden falan çok fazla olmuş sen izle kimler kimler gelcek kimlere neler olacak

Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
Aura?
Derek çıkmamalıydı