Hepimizin ilk izledigi diziler, ilk asik oldugu karakterler vardir. Bir neslin oldugu gibi benim de “Teen Wolf”. İlk ergenligimde izledigim dizidir. Yeri apayri. Ondan sonra kısmen tür değiştirdim ve maalesef cok bilen ve izleyen olmayan 2 efsane diziyle tanistim. Colony ve The Last Ship. Asiri iyiler!!! Peki sizin ilk izlediginiz diziler, ilk asik oldugunuz karakterler neler?
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

ah evet, iste o benim gencligimin / cocuklugumun dizisi;;;

İrem
Yorumlar (27)

✪ Cheryl Blossom ✪
Dizi izlemeye başladığımda 9.sınıftım ilk izlediğim dizi sx education (Arkadaşım izle demişti dizi izlemekten nefret eden bir insan olarak izledim sonra 6 ay kadar bir şey izlemeyip Stranger Things izlemiştim onuda arkadaşım demişti) kendim izledğim ilk dizi 10.sınıftayken You sonrasıda geldi işte

✪ Cheryl Blossom ✪
İlk izlediğim uzun dizilerde aynı zamanda izlemiştim tamda corona dan bir hafta önce başlamıştım Riverdale ve The 100

✪ Cheryl Blossom ✪
Lost(1.sezondan sonra hala devam edicem inş) Ve Teen Wolf izleyeli çok olmadı Nisan ve Mayıs gibi izlemiştim onları da (Herkesin izlediği ilk diziler genelde onlar)

requiem
Yabancı dizi olarak Lost-Sawyer, çizgi filmdeyse küçükken müfettiş Gadget'in yeğeni Peny'e aşıktım skdfngkak

---> *-* <---
ahhh evet benim de ilk dizimdi teen wolf ne yazcamı unuttum neyse burdan stiles ve ısaac e sevgıler bb

alarkokombigercekkombi...
teen wolf'ta en sevdigim coktu aslinda yani stiles derek lydia isaac theo liam malia...ben nerdeyse herkesi seviyormusum galiba

mahşerin 4 atlısından bir
Benim ilk izlediğim dizi Teen Wolf du en sevdiğim karakter Allison ama maalesef bir süre sonra çıkıyor diziden çok üzülmüştüm onda ya

İrem
Allison u asiri sevsem de sonrasinda hic hosuma gitmeyen biri olmustu.... Ama olumu buyuk trajediydi suan sahne gozumun onune geliyor Lydia’nin bagirisi.......

başkahesabageçtim
teen wolfda aşık olduğum karakterler derek ve stiles ısaach(yanlış yazmış olabilirim) zaten genelde bu kişiler seviliyor

Robertnediro
ilk ergenliğinde "Teen Wolf" izledin peki kaç ergenlik geçirdin aslan parçası

Robertnediro
Rahatsız olup olmadığımı nerenden uydurdun yavrum belki bu cümleyi gülerek yazdım.

İrem
senin rahatsizligini onemsiyorum demekki insani bakimdan sen neden cok sevgi oldugumu cikartmadin yavru

Robertnediro
Ah birde şu yazdığını anlasam yavru. İnsani bakımdan'dan sonra ne demek istedin? Bak işimiz var bu senin cümle kurmanla hee

ṨTʀᴀɴɢᴇʀT̲ʜɪɴɢꜱ F͎a͎n͎ˢᵗ
İlk izlediğim dizi "The Walking Dead"di. O zamanlar E2 adında bir televizyon kanalında yayımlanıyordu. Onu çok sevmiştim, hâlâ da seviyorum ;)

Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
@murad777
benimde ilk izlediğim dizi teen wolfdu ve bence çok iyi bir dizi