bi de scoot ve stiles ın yağnur altında kavga ettiği bir sahne vardı onun sezon ve bölümünü bilen varsa yazsın lütfen
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

Sümeyye Asel
Yorumlar (22)

24 Stiles Stilinski 24
kavga ettikleri bölüm 5. sezon 9. bölüm en sevdiğim kısım 3.sezon 12. bölüm scottın true alpha olması

Dark13
otel bolumundeki o fisek varken biz kardesiz fln sahnesi bide lydia ve stiles in sriles geri dondukten sonraki buludma sahneleri kiss fln

NG
2. sezonun sezon finaliydi galiba. Orda sonlara doğru bi dövüş sahnesi var ya dizinin intro müziği da çalıyo. Kanimayla yani Jacksonla dövüşüyorlardı. Ora iyiydii. Derekin bi hareketi var müq

Blacksentry
en iyi sahne bence 6.sezonda argentın ben derek hale inanıyorum dedigi sahne bence

İlker_46
Teen wolf biteli 2-3 ay oldu onun yerini tutacak dizi bulamadım ne olur biri oturuk kitleneceğim bi dizi önersin

nihadd
senin dediyin çok iyi bide son bölümde Derekin Stilesin kurtarmasıydı stiless her şeyi yanlış anlatmışdı

Sümeyye Asel
evet izledim sorduğum aslında kendi yorumu mu yazdığım bölümde bulamadım o bölümü

enescan52
knk en sevdiğim sahne aslında bi çok var ama bence en iyisi 6. sezon 10 bölüm theo, maila, scott, peter, bi de nazi sahnesi çok iyiydi replikleri ezberlemişim.
Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
@zeynepp000
direkt eichen house bölümleri