Sezonlara göre değişen bir favori karakteriniz mi var yoksa bütün dizi boyunca hep sevdiğiniz bir karakter mi var? Genel olarak karakterler hakkında ne düşünüyorsunuz?
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

Zey
Yorumlar (168)

@safirdilal
1.stiles ve derek , 2.stiles alisson ve derek,3. stiles allison derek ve lydya 4. lydya allison(malefeski hepimiz neler olduğunu biliyoruz)stiles koç mellissa theo duccelion bay argeant vs. kısaaacaaaa scott maria ve ismini hatırlamamak için beynimim o anılarını sildiğim kitsune kız dışında teen wolfu çook seviyorum(scott konusunda pek ciddi deilim tabiki seviyorum ama. sezaon önceki hallerini)

Betül Raeken
braeden derek ısaac kira malia peter scoot stiles melissa chris theo lydia veteriner koç deucelion jackson ikizler parrish şerif hayden liam eminim başkada vardır ama şimdi hatırladıklarım bunlar

_Felina
Scott'ı kimse yazmamış şaşırdık mı? tabi ki de hayır dostum. 3.sezondayım şu ana kadar Allison-Lydia-Scott-Erica-Isaac dışında bütün karakterleri seviyorum. Başta ''Sttiles, Derek ve Peter'' olmak üzere tabi.

Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
Venomm
gerard ve yandaşları hariç geri kalan herkes olabillir