bunu teen wolf izleyen herkese soruyorum öxsşzşszpss sizde fikirlerinizi yazarsanız sevinirim <3
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

potter'
Yorumlar (161)

t-bagin cebi
net allison-scott. allison kaşar ama kiradan daha iyiydi amk allison en azından bir boka yarıyordu

LOTR
Allison'u dizi içerisinde çok sevmememe rağmen Allison-Scott daha iyiydi.Kira çok daha beğendiğim bir karakter ama yakıştıramıyorum onları

Allah
kira da çok iyi ama alisson ilk göz ağrımız hemde çok yakışıyorlar, scott un kütüüphanede AA yazması da ayrı bir detay

Sadece_beyzz
Şimdi Kira bana Allison’dan daha samimi geliyor ama Allison ve Scott daha çok yakışıyor

artemis <3
kirayla da çok güzellerdi ama bence scott en çok allisonu sevdi yani ne bileyim birbirlerini çok sevdi onlar

@ilovepurplesm
allison scott bence aşırı güzel ship birbirlerini çok seviyolardı ama allison gidip öldü of
Bu yorum bölüm hakkında spoiler içeriyor. Okumak istiyorsan tıkla.

ms.minerva
Allison scott ilişkileri daha güzeldi. Kirayla kimyaları tutmamıştı ama ilişkileri dışındı kira güzel bir karakterdi.

Betül Raeken
scoot-kira sanırım çünkü allison ısaace yanaşıp sonra çocuğun önünde ilk ve son aşkımın elinde ölüyorum falan dedi scoota o yüzden ona karşı bir soğukluk oluştu allisona karşı

@lydianincigligi
allisonu pek sevmiyorum ama scallison sciradan çok daha iyiydi o kesin dflsdşfsdjfsej

Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
Obscuree
Alisson - Scott