Favori sahneniz
Tartışmalar yenilendi!
Artık gündemi belirlemek senin elinde! Beğendiğin konulara puan vererek daha çok konuşulmasını sağlayabilirsin.

Derin Mizan
Yorumlar (36)

@lamelyy
lydia yı eichen house dan kurtardıktan sonra, lydia nın annesine sarılırken "stiles saved me" dediği sahne forever. o kadar ağladım ki o sahnede, o kadar güzel bir sahneku

demmett
stiles ın scottın elinde kifişeği alma sahnesi (scott sen benim kardeşim gibisin dediği sahne)

Stilinski
3.sezon 6. bölüm scott intihar sahnesi açık açıp ağlıyorum iyi geliyo o sahneyi ezberledim

Elif Stilinski
3. sezon 24. bölüm: Void Stiles'ın "You can't kill me!" diye bağırdığı sahne favorim.

mahşerin 4 atlısından bir
hepsi ya artık her rapliği ezberledim o kadar artık siz anlayın her saniyesi çok iyiydi keşke devam etse be

blairswife
3. sezon 20. bölüm 4. sezon 12. bölüm ve ilk 3 sezonun tamamı diyebilirim cdnczğxlzpkı

@thefirstlydia
benim etkilendigim sahne stiles tren istasyonunda pes edip duvara yaslaniyordu ve aynı anda lydia da 3vin duvarina yaslaniyordu.. ve ekranda sirt sirta vermisla4di cok guzeldi. digeri ise stiles dondugunde:ne dedigimi hatirliyormusun diye lydia ya sordu ve lydia da beni sevdigini unutmadim dediii ve digerleri gibi romantik olmayan ama anlamli sahne: bence final bolumunde stiles ve derekin beraber yardima gelmesi muthis cunku onlar birbirine baglj gibiler ve stilesin arabayla adama carpip geldim demesi sonrada derekin de demesi.. sanki asla ayrilmayacak ikili gibiler

nehir :')
Tüm Derek ve Stiles sahneleri, Stiles'ın Scott'ın elinden ateşi aldığı sahne , "Stiles saved me" sahnesi ve Lydia'nın "sana ben de" diyemedim dedikten sonra Stiles'ın "gerek yok" diyip Lydia'yı öptüğü sahne. Aslında tüm Stydia sahneleri. Peter'ın sahneleri. Daha sayardım da gelmiyor şuan aklıma

Stilinski
ay evet 3.sezon 6.bölüm scoot intihar sahnesi ben orayı sürekli açıp açıp ağlıyorum bana gerçek dostluğu yada çok farklı bir duyguyu çağrıştırıyo ger.ekten insanın içinden ağlamak geliyor

SangrariaL*
Derek Hale'in gözlerinin neden mavi renk olduğunu anlatan bölüm sanırım aklımda en cok takılan ve tekrar tekrar izlediğim bölüm bu olabilir. (s3e8)

SangrariaL*
Vallahi bende hatırlamayacağım kadar uzun süre oldu izleyeli sevdiği kızın canını almak zorunda kalıyordu o bölüm işte yukarıya hangi bölüm oldugunu yazdım zaten

Gündemden geri kalma!
Saniyeler içinde üye ol ve diziler hakkındaki bilgini herkese göster!
Aura?
Sterek sahneleri